10 неща, с които ще се сблъскате при запознанство със силна жена

Калина
Написана от Калина юни 21, 2015 07:33

10 неща, с които ще се сблъскате при запознанство със силна жена

Акценти:

  • Какво да очакваме от жените със силен характер?
  • Какво обичат да правят силните жени?
  • Какви са плюсовете и минусите от това да се срещаме със силна жена?

Свързани:

Запознанството със силна и самостоятелна жена е преживяване, от което има какво да научите. Ако се влюбите в такъв тип жена, има някои неща, които ще ви помогнат в изграждането на пълноценна връзка.

Не очаквайте да поддържате връзка само чрез текстови съобщения

Жените от този тип са много комуникативни и нюансите на текстовите съобщения не са предпочитани от тях. Разбира се, едно-две съобщения за целия ден ще се отразят добре на връзката ви, но за предпочитане е комуникацията „лице в лице“.

Не очаквайте да се впечатли от вашите лудории

Забравете за вашите лудории. Всеки ваш опит да я накарате да ревнува или да публикувате снимки с други жени ще доведе до обратен ефект.

Силните жени не ревнуват, защото са прекарали достатъчно време сами и са наясно със себе си и това, което желаят. Ако тя започне връзка с вас, ще очаква същото сериозно отношение в замяна.

Не очаквайте да има безсмислени разговори

Силните, зрели жени са светски, страстни и образовани. Те са склонни да водят сериозни разговори по актуални проблеми.

Не очаквайте да бъде нерешителна

Ако се срещате с такава жена, имайте предвид, че тя вероятно работи в стресова среда, която изисква често да се взимат решения. Ако търсите вечери, пълни с „Ами не знам, къде искаш да отидем на вечеря?“, по-добре си потърсете друга половинка. Най-вероятно дамата до вас обича да прави планове и да взима решения.

Не очаквайте да се примири с неуважение

Нито една жена не трябва да се примирява с лошо отношение. Днешните жени са смели, уверени и знаят какво искат. Това, което не искат, е да бъдат около някой, който ще се държи арогантно или неуважително.

Винаги мотивирани

Този тип жени живеят живота си с ясна цел за бъдещето. Ако сте човек, когото е допуснала до себе си, най-вероятно е избрала да сподели живота си с вас. В тази връзка вие ще сте равен партньор и довереник.

Не очаквайте цялото й внимание да бъде обсебено от вас

Силните жени са лоялни. Те очакват честност и ангажираност, няма да намерите по-надежден партньор от една силна и независима жена.

Подгответе се за нови преживявания

Животът на тези жени е изпълнен със страст и вълнение много преди да ви срещнат. От всяко пътешествие жените намират свое хоби и интереси, които са причина за уникални преживявания. Най-вероятно е създала списък с неща, които иска да преживее в бъдеще и да сподели с вас.

Очаквайте с нетърпение всеки ден

Когато имате връзка със силна жена, не съществува нещо, което да ви отегчава. Тя е винаги в движение и докато почивате на дивана, може да ви предложи импровизиран уикенд в планината.

Очаквайте да изградите красив живот заедно

Като мотивиран, амбициозен и интелигентен човек, всеки се стреми да изгради приятен и спокоен живот за себе си. Няма по-добро чувство, от това да знаете, че жената до вас споделя вашите амбиции и се съгласява с вашите планове.

Не се плашете от силните жени и страстта им, вместо това се гордейте, че сте открили своя достоен съотборник и партньор в живота.

10 неща, с които ще се сблъскате при запознанство със силна жена
4.4 (87.59%) 58 глас[а]

Калина
Написана от Калина юни 21, 2015 07:33
Напиши коментар

1 Коментар

  1. Нели юни 22, 13:08

    Кой ги измисля тези сладникави и абсолютно неиздържани като значимост статии не знам, но е време да се въведе длъжността“ Секретар на уебсайта“ Някой, умен и в течение на съвременността човек, който ще стопира подобни слаби матрЯли.

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи