2 промени в живота ни, които ни гарантират по-добър секс

Диана
Написана от Диана март 26, 2016 20:51

2 промени в живота ни, които ни гарантират по-добър секс

Сексът е едно от нещата, в което винаги искаме да има развитие и което смятаме, че винаги може да бъде по-добро от предишния път. Но не бива да забравяме, че за да бъде той такъв, не трябва да разчитаме само на партньора ни да ни го направи такъв.

Сексът изисква и от нас, и от човека, с който го практикуваме действие. Той не може да бъде едностранен и да бъде това, което сме искали винаги.

А за да можем да се наслаждаваме на един по-добър интимен живот е добре да променим някои неща и в самия ни личен живот, които ще ни гарантират подобрение и в интимния ни.

И най-вероятно не само в интимния ни, но и като цяло.

  1. Погрижете се за външния си вид

Да, характерът винаги е най-важния от цялата връзка, но още древните гърци са смятали, че външния ни вид е отражението на вътрешния ни свят.

Красиви отвътре – красиви и отвън.

Разбира се, това винаги има своите изключения, и това се е доказвало и ще продължава да се доказва, но защо да не променим нещата, които зависят от нас към по-добро, след като имаме възможността да го направим и след като те самите, щом бъдат променени, сами ще променят живота ни, като цяло, към по-добро?

И ако оправданието ви е, че тези промени изискват прекалено много време, а вие не разполагате с такова, спомнете си, че това време така и така ще мине, но от вас зависи дали ще го оползотворите правилно или ще го пропилеете в безсмислени оправдания.

Външният вид все пак е това, което привлича веднага – както се казва, „Никой няма да се влюби в характера ви от пръв поглед“ и „По дрехите посрещат, по ума изпращат“.

Хранете се здравословно, отделете един половин час от деня си за една тренировка, станете малко по-рано и се погрижете за веждите си, не си позволявайте да си лягате с грима, защото сте „прекалено уморени“ и т.н.

Щом свикнете да се грижите за себе си, не само че ще забележите уникална промяна в настроението и духа си, но и в тялото си. Тази грижа ще ви стане навик и вече няма да можете без нея – няма да ви изморява, а напротив, ще ви носи удоволствие.

Също така, тя ще ви направи по-уверени в себе си и замислете се – няма да има нужда да гасите лампите следващия път, когато нещата се разгорещят.

  1. „Опознайте себе си“

Мастурбирането не е грях. Ако сте свикнали да го приемате като такъв, то спрете. Всъщност мастурбирането много точно може да ви помогне да се опознаете и да разберете какво ви доставя удоволствие в секса и следователно, така да знаете, как да подхождате спрямо партньора ви и какво да изисквате от него, що се отнася до интимния ви живот.

Експериментирайте със себе си – съсредоточете се върху това вие да си доставите удоволствие и може случайно да откриете много техники, за които преди да не сте се срещали или такива, които да ви помогнат да измислите съвсем нови, свързани с противоположния пол, а така ще натрупате опит, който може да ви бъде полезен и в задоволяването на самия ви партньор.

2 промени в живота ни, които ни гарантират по-добър секс
4.5 (89.85%) 65 глас[а]

Диана
Написана от Диана март 26, 2016 20:51
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи