3 въпроса, които мъжете най-често си задават за жените

Калина
Написана от Калина март 3, 2015 20:43

3 въпроса, които мъжете най-често си задават за жените

Акценти:

  • Кои въпроси мъжете си задават постоянно?
  • Как мъжете реагират по време на скандал с партньора си?
  • Защо мъжете запознават жената до себе си с всичките си приятели?

Свързани:

Днес ще ви разкажем за някои много интересни неща от ежедневните връзки между двата пола, за които винаги е имало редица въпроси защо се случват така или какъв е смисълът?

Както на всеки човек и на вас вероятно ви се е случвало да се чудите какво иска вашият партньор от вас или просто да забележите, че се държи странно и въпреки това таи в себе си нещо, което не иска да сподели.

Разделили сме най-често срещаните въпроси и състояния, които момчетата си задават, щом стане дума за момичета.

  1. Защо просто не го каже?

Много често се случва мъжете и жените да се карат, но самият акт на скандал не е толкова важен, колкото остатъчните последствия от него.

Жените имат навика да не казват какво ги притеснява и да увъртат, докато положението не стане наистина неконтролируемо и единият от двамата партньори не изпусне нервите си.

После в резултат от това често има скарани и сърдити, а също така, това е и честата причина, поради която двойките се разделят толкова внезапно.

Просто природата е така устроена, че за жените е съвсем нормално да реагират пасивно-агресивно, докато мъжете пък правят всичко възможно, за да разберат какъв е проблема и все пак накрая някой от двамата се изнервя и изпуска емоциите си.

  1. Дали ме харесва?

Колкото и невероятно да звучи, някои учени твърдят, че мъжете са по-емоционални спрямо жените.

И като се замислите, всъщност излиза, че учените имат право до известна степен, защото, това, че мъжете не се оплакват постоянно, не плачат и не показват каквато и да била емоция, определено не значи, че им е все едно за всичко и нищо не им се отразява подсъзнателно.

Мъжете често са притеснени дали въпросното момиче или жена, която са си харесали, ще ги оцени такива, каквито са в действителност, дали няма да им се смее, да им се подиграва или просто да ги отхвърли.

За това и те толкова често заемат образи на „лошо момче”, на което не му пука за никого и му е все едно за всичко.

Всичко това е само и само да прикрият нежната си същност. И нека, когато казваме нежна, не се разбира хомосексуална, а просто нежна, защото мъжете също могат да бъдат много мили и добри, точно както едно дете може.

Ето защо мъжете толкова често играят игрички, с които да се прикрият или застават зад образи, които биха скрили тяхната същност.

  1. Защо държат да запознаят дамата с приятелите си

Също много често срещана практика при мъжете, когато са започнали връзка, наскоро е да запознаят своето момиче с целия им свят най-общо казано.

Първоначално се започва от кафе с най-добрият му приятел. Това е задължително винаги и е един от най-класическите признаци, че той държи на вас.

Само се замислете защо той иска да ви покаже своя свят от вътрешната страна, да ви запознае с майка си (по принцип майката е най-важният човек за един мъж и когато мъж запознава жена с майка си, се счита, че това е добър признак, защото един вид мъжът показва най-скъпото си) или защо иска да знаете къде живее най-добрият му приятел?

Защото държи на вас, защото иска да е с вас и защото желае да прекарва времето си с вас.

Така че, макар и скучни, някои от тези занимания са много важни за един мъж и в никакъв случай не му отказвайте, защото ще си помисли, че нещо се е объркало!

3 въпроса, които мъжете най-често си задават за жените
4.5 (90.54%) 74 глас[а]

Калина
Написана от Калина март 3, 2015 20:43
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи