4 неща, които се случват след намаляване на гърдите

Калина
Написана от Калина септември 23, 2015 19:28

4 неща, които се случват след намаляване на гърдите

Акценти:

  • Защо ни намаляват гърдите?
  • Как да се справим с намаляването на гърдите?
  • Какво се слчува след намаляване на гърдите?

Свързани:

Истината за намаляването на гърдите – преди време, когато сте слагали спорният си сутиен, сигурно сте си мечтали за по-големи гърди, но надарените жени знаят, че големите гърди могат да доведат и до големи здравословни проблеми като болки в гърба, болки и схващане на раменете и врата и други. Според данните, само през 2014 година в Щатите са извършени над 114 470 пластични операции за намаляване на размера на гърдите. И дори и да има редки следоперативни проблеми, като цяло резултатите са положителни. Жените, които се подлагат на операция за намаляване на гърдите, след това се чувстват по-уверени, секси и привлекателни в сравнение с преди. Ето какво още можете да очаквате след интервенцията.

Тренировките стават по-лесни – дори и само логистиката, свързана с тренировката може да се окаже труден проблем за жени с големи гърди. „Преди да се подложа на операцията, трябваше да нося три различни сутиена, за да отида до салона“, споделя 32-годишната Касандра от Аризона. Също така потта по гърдите е проблем. И това далеч не е всичко. Големите гърди могат да окажат напрежение на врата, гърба и раменете, което може да се окаже проблем и да затрудни дори ходенето за по-дълги периоди от време, да не говорим бягането на пътечката. Резултатите показват, че след операцията за намаляване на гърдите, жените, които са се подложили на нея, забелязват увеличаване във физическата си активност след това.

Дрехите ви пасват по-добре – много жени, които имат големи гърди, изпитват трудности да намерят подходящи дрехи. Понякога се налага дори да правят промени в облеклото си, за да може да се пъхнат вътре. След операцията нещата вече са значително различни и това позволява на много жени свободно да носят дрехите, които желаят.

Отново ще можете да си купите сутиен от мола – хей, Виктория Сикрет, не сте го виждали от седми клас. Сутиените за жени с големи гърди често се откриват трудно. Ако трябва да си купувате поръчкови сутиени за размери от G до M, то те могат да са доста скъпи. Не е честно, нали?

Можете да кажете сбогом на вдлъбнатините на рамената – друг проблем със зле пасващите сутиени: теглото на женските гърди пада почти изцяло върху горната част на раменете под презрамките. След години на неправилно поддържане на гърдите, това може да доведе до образуване на вдлъбнатина в тъканта под материята. При някои жени това може да изглежда дори като коловоз в черен път. За някои пациенти подобно нещо може да е неприятно и да се наложи оперативна намеса, за да бъде коригирано.

Те могат отново да пораснат, ако качите няколко килограма – тъй като гърдите ни са направени отчасти от мастна тъкан, е логично, че ако сте се оперирали и след това качите няколко килограма, да видите лека промяна в размера им. Трябва също така да се отбележи, че много пъти размерът на сутиена на една жена не е свързан с нейното тегло. Ако планирате да се подложите на операция за намаляване на гърдите и да отслабвате, добре е да уведомите за това вашия лекар. Ако искате да отслабнете значително, хирургът може да реши да изчака известно време, така че да можете да добиете желаната от вас форма.

4 неща, които се случват след намаляване на гърдите
4.5 (89.52%) 42 глас[а]

Калина
Написана от Калина септември 23, 2015 19:28
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи