5 мита за аналния секс или какво ви пречи да получавате удоволствие

Мария
Написана от Мария април 30, 2015 21:47

5 мита за аналния секс или какво ви пречи да получавате удоволствие

Акценти:

  • Анален секс - болезнен
  • Нехигиеничен анален секс
  • Практикуване на анален секс

Свързани:

Мит №1 – аналният секс е резултат от съвременния морален упадък на обществото.

Ако това е така, то е интересно, как са се любили един друг мъжете в Древна Гърция и в Римската империя, в средновековна Япония, в английските затворени училища за юноши, в армиите и в затворите във всички време и всички народи? Как в културите, където съдбата на жената зависи от нейната анатомична девственост към момента на бракосъчетанието, влюбените тийнейджъри решавали този проблем?

Мит №2 – съществува само един способ за практикуване на анален секс

Всъщност съвкуплението – далеч не е единственият вид анални сексуални игри.

Областта на задното отвърстие може да се стимулира орално /тази техника се нарича „риминг“ /, а също с помощта на разнообразни секс играчки, специално разработени за анални ласки – вибратори, мъниста, специални изделия, имитиращи фалос, адаптирани към анатомичните извивки на правото черво.

Мит №3 – желанието на един мъж да прави анален секс е признак за съществуваща негова тайна склонност към хомосексуализъм.

На много мъже им харесва да практикуват пасивен анален секс и в това няма нищо „извратено“. За силния пол това удоволствие е един вид „естествено“, тъй като те имат простата, за разлика от жените.

Именно нейната стимулация чрез стената на правото черво, създава силни приятни усещания. Същевременно това е начин за профилактика на простатит.

Но по-голямата част от мъжете не възприемат този начин за практикуване на анален секс. И тази информация е до голяма степен противоречива, тъй като нараства вероятността и от предизвикване на възпаление на простатната жлеза, поради голямото триене по време на пасивния анален секс.

А също има голяма вероятност от проникване на бактерии в нея и развитие на хронична форма на простатит, което е свързана с болезнени усещания, съществено влошаващи качеството на живота.

Мит №4 – това е болезнено

Ако аналното проникване е изпълнено правилно – точно, с необходимата грижа, без да се бърза и без икономия на средства за смазване /лекарите препоръчват използване на лубрикант/, а партньорката е здрава и не се страхува, болка не би следвало да бъде усетена.

Ако на партньорката я заболи и тя е здрава, това означава, че тя или се страхува от нещо или партньора не прави нещо не както трябва. Най-честата причина за появата на болка е прекалено бързото проникване, което може да травмира областта на ануса и началото на правото черво.

Болката от страх възниква по следния начин. В правото черво на разстояние 1-2 сантиметра от аналното отвърстие и на около половин сантиметър един от друг са разположени 2 сфинктера.

Външният ние можем да контролираме с волята като го свиваме и отпускаме, както свиваме и разгъваме ръката си. А вътрешният „работи“ рефлекторно, също както преглъщаме слюнката и мигаме.

Така че чувството на страх, дори несъзнателното, принуждава този вътрешен сфинктер да се свива, противопоставяйки се на проникването, което, разбира се, създава силни болезнени усещания.

За да бъдат избегнати, е необходимо само да не се бърза, за да се даде, образно казано, време на мускулите на 2-та сфинктера да се адаптират към чувстват и да „разберат“ , че няма никаква опасност.

Мит №5 – това е мръсно

Нищо не пречи във всеки случай партньорката да си прави клизма на правото черво с иригатор.

5 мита за аналния секс или какво ви пречи да получавате удоволствие
4.4 (88.96%) 67 глас[а]

Мария
Написана от Мария април 30, 2015 21:47
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи