5 неща, които са по-интимни от секса

Мария
Написана от Мария август 5, 2015 21:44

5 неща, които са по-интимни от секса

Ръководство за начинаещи любовници.

Всеки път, когато говорим за близост, първото, което ни идва на ум е секс.

Но сексът и близостта – това са най-често различни неща. По време на секс ние можем да бъдем физически много близо един до друг, но емоционално – на хиляди километри разстояние.

Близостта се крепи на познанието. Възможна е само там, където минимум единият от партньорите знае за другия повече, отколкото той самият. Ето защо мъжете обикновено толкова добре се справят в секса и толкова зле с близостта.

За да станете за своя партньор наистина близък, се налага да положите усилие. Ето няколко метода, които си струва да пробвате.

1. Кажете ѝ, че е красива

Няма недостиг на мъже, които да са готови да похвалят половинката си ежедневно. Но разликата между тях и вас е в това, че когато вие ѝ правите комплименти, не преследвате скрити цели, тоест мотивът за това да ѝ кажете, че е красива, не е скрит.

2. Напишете ѝ любовно писмо

Има много неща, които могат да се кажат без думи, но все пак всяка жена желае все нови и нови призная в любов.

Представете ѝ някакво физическо доказателство за вашата любов, към което тя ще може да се върне, когато тъгува по вас. Или когато се съмнява в искреността на вашите чувства. Повярвайте няма друг по-елементарен и „безопасен“ начин да направите една жена щастлива.

За да напишете такова писмо не е нужно да бъдете добър писател. Просто изразете с думи всичко онова красиво, което изпитвате към нея. Не пишете текстът на писмото на клавиатурата. По-добре ще бъде, ако го направите на ръка. Вашият почерк ще я накара да почувства, че тези думи са написани именно за нея.

3. Отидете заедно на пътешествие макар и само веднъж

Един от най-добрите начини да станете още по-близки с вашата половинка, по-добре да я опознаете и да я разберете – е да отидете заедно на дълго пътешествие. Не само за почивните дни, а минимум 2 седмици.

Макар че в настоящите условия това е трудно осъществимо, но поне 1 седмица можете да си позволите да прекарате на морето и сега е най-подходящият момент за това.

Интимност е, когато сте близо един до друг. И няма по-добър начин да се опознае една жена, освен този да я видиш как се държи в „неправилна или необичайна“ ситуация.

Хората се държат добре в обичайна обстановка – това е тяхната „фасада“. Лесно е да бъдеш добър човек, когато ти е комфортно и леко.

4. Погрижете се за нея, когато е болна, и позволете и тя го направи, когато и вие попаднете в такава ситуация

Ако вие и вашата партньорка желаете да станете още по-близки, то е важно да се научите да се приемате не само в здраве, но и в болест. Нито една дама не желае момче, който да избяга веднага щом тя започне да кашля.

5. Спете с нея, без да правите секс

Лесно е да споделяш леглото с жена, когато през цялото време правите секс. По-трудно е да принудите себе си да се откажете от обичайния си комфорт просто, за да поспите с най-близкия за вас човек.

5 неща, които са по-интимни от секса
4.5 (90.18%) 57 глас[а]

Мария
Написана от Мария август 5, 2015 21:44
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи