5 секс открития, които прави всеки мъж

Мария
Написана от Мария август 2, 2015 22:30

5 секс открития, които прави всеки мъж

Акценти:

 • Секс - съблазън
 • Опит - възраст
 • Размер - достойнство

Свързани:

Мъжът, който току що започва интимния си живот, се намира под въздействието на митове и илюзии, създадени от различен род филми, списания, общувания по форуми и разкази на приятели.

Какви са типичните мъжки заблуждения и за откритията в света на „големия секс“ – четем по-нататък в статията.

 1. Филмите и реалността са различни неща

След като се нагледат в юношенската, но и в зрялата си възраст, на различни категории порно филми, при мъжете могат да възникнат редица фалшиви убеждения за жените. Ето най-популярните от тях:

 • Сексът завършва с еякулация върху жената;
 • Жената обича да гълта сперма;
 • За анален секс презерватив не е нужен, може да се прави вагинален, анален и орален секс, без да се сменя презерватива или изобщо без него;

С други думи у мъжа се формира изкривена представа за секса и той не разбира защо жената може да откаже да поглъща  сперма или да приеме анален секс без презерватив.

Същото се отнася и за отказа на предложението за минет в обедната почивка, без мъжът да си е взел душ преди това естествено.

Първоначално възниква недоумение.

Мъжът може да сметне, че тази жена е странна, да я остави, да търси още и още, и едва след това да разбере, че нежният пол обича хигиената, спермата далеч не е сметана, а сексът на първо място трябва да доставя морално удоволствие и едва след това физическо.

 1. Размерът няма значение

Порно филмите, а също различен род разкази за това, че мъжът трябва да е с полов орган с внушителни дължина и ширина, а жената пищни гърди, фина талия и стройни крака, формира у младия човек неправилна представа за действителността.

Така много юноши и дори мъже смятат, че удовлетворяването на жената е възможно само с голямо достойнство – не по-малко от 20 сантиметра, а жените с невзрачно дупе и малки гърди са безполезни в леглото.

Но след това с удивление установяват, че основното не е размерът на органа, а умението да бъде използван. А за изкусната любовница формите изобщо нямат значение.

 1. Опитът идва с възрастта

Изначално мъжът предпочита по-млада жена. И тъй като жените в пубертета и в младостта желаят да се срещат с по-възрастни мъже, то те се намират един друг.

Логиката на представителите на силната половина на човечеството е проста – колкото по-млада, толкова по-добре.

Но на подсъзнателно ниво се появява и още една причина – колкото по-млада е жената, толкова по-неопитна е тя и толкова по-добре ще изглежда в неговите очи и по-точно в леглото.

 1. Аз не съм такъв мачо за какъвто се смятам

С времето мъжът започва обективно да оценява своите възможности в секса.

Тъй като в началото юношеския ентусиазъм и играта на хормоните замъгляват съзнанието и тласкат младия човек към приключения.Той смята себе си за най-сексуалния, силния, способен да съблазни всяка девойка.

 1. Всяка жена може да бъде съблазнена

Колкото по-красива е една жена, мъжът толкова по-силно я желае и едновременно се бои от нея. Това е факт. Колкото и парадоксално и да звучи, но най-красивите жени често остават изолирани от мъжкото внимание.

Днес най-различни тренинги на сексуална тематика доказват, че няма значение колко е красива жена. Най-важното е увереност в себе си и специфичен подход към жените.

5 секс открития, които прави всеки мъж
4.4 (88.16%) 49 глас[а]

Мария
Написана от Мария август 2, 2015 22:30
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи