6 признака, че се срещате с жена, а не с момиче

Калина
Написана от Калина февруари 23, 2015 22:32

6 признака, че се срещате с жена, а не с момиче

Акценти:

 • Каква е разликата между жените и момичетата?
 • С какво са по-добри жените от момичетата?
 • С какво трябва да се съобрази един мъж при избора си между момиче или жена?

Свързани:

Някои хора имат лошия късмет да намират много момичета в живота си, но не и жени. Това не зависи от възрастта- някои жени са по-млади, отколкото момичетата. Разликата е в начина, по който двата вида действат, мислят и живеят.

Жените и момичетата виждат, разбират и взаимодействат със света по различен начин. Момичетата се срещат често, докато жените са оскъдни.

Това означава, че те просто трудно се намират. За да бъдем честни, те не са напълно виновни, жените и момичетата трябва да се изправят пред същата дилема с мъжете и момчетата.

Като мъже (не момчета), вие трябва да сте сигурни, че не излизате с едно момиче само заради секса, защото това може да е едно от най-лошите ви решения.

Ето шест признака, че вие се запознавате с жена, а не с момиче:

1. Дрехите

Момичетата обичат да носят по-привлекателни дрехи, защото те мислят, че трябва да изглеждат секси- жените занят, че могат да изглеждат секси, независимо от своето облекло.

Жените разбират, че да си провокативен, не е единственият начин да си секси. Една жена не трябва да показва своите прелести, за да изглежда секси. Жените са толкова уверени в собствената си кожа, че не им пука какво носят, защото те знаят, че са секси.

2. Жените казват какво искат

Момичетата очакват мъжете, с които са, да знаят как се чувстват и какво си мислят, а жените използват думи за това.

Дами, мъжете не могат да четат мисли. Ако можеха, това щеше да направи нещата много по-лесни и на практика безсмислени. Момичетата смятат, че мъжете им ги разбират толкова добре, че те знаят какво си мислят, как се чувстват и  какво да направят в даден момент.

3. Жените са самостоятелни

Момичетата очакват от вас да платите сметката – жените са финансово независими.

Момичетата обичат мъжете да поемат техните разходи. Каквато и да е причината, те не обичат портфейлите им да бъдат изпразвани.

Една жена, от друга страна, въпреки че е достатъчно уверена, може да позволи на мъжа, с кого те, да плати понякога, за да се почувства мъж. В повечето случаи обаче тя държи да е независима.

Една жена обича да напомня на мъжа, че тя не е с него, за да се възползва само от парите му.

4. Жените четат

Момичетата гледат досадни предавания по телевизията- жените четат.

Момичетата обичат да следят безсмислени предавания. Жените нямат техните навици, но пък обичат да прекарват времето си  в четене на книги и списания.

5. Момичетата живеят в социалната мрежа

Момичетата нямат търпение да актуализират своят Facebook статус- жените забравят, че има Facebook.

Жените са прекалено заети с реалния живот, за да се занимават с актуализиране на техните Facebook статуси. Те най-вероятно ще го направят по-късно, когато им се освободи време, а не първосигнално като момичетата.

6. Момичетата са все на диета

Момичетата ядат салати- жените ядат каквото си поискат.

Това не означава, че жените не ядат салати- някои го правят. Но те не ядат салати пред мъжа си, за да може, когато се приберат, да се нахвърлят на сладкиши и бисквити.

Жените се хранят здравословно, защото те уважават телата си. Момичетата го правят, за да може другите да го разберат. Истинската жена ще седне да хапне бургер с пържени картофки с вас, без да се суети от този факт.

6 признака, че се срещате с жена, а не с момиче
4.7 (93.13%) 32 глас[а]

Калина
Написана от Калина февруари 23, 2015 22:32
Напиши коментар

20 коментара

 1. Anonimen февруари 24, 12:10

  Хахаха логиката каква е? Едно момиче се превръща в жена, когато започне да работи : )

  Отговори на този коментар
 2. fichev февруари 25, 09:32

  Хахаха и какво излиза – трябва да плащам за да се почувствам мъж? 🙂

  Отговори на този коментар
 3. Ти да видиш февруари 26, 01:43

  Срещал съм както женски черти в момичета, така и момичешки в жени. Поне според тази логика. А логиката тук описва, си мисля, самата писателка. На мъжа, ми се струва, му допада и от двете…стига да е по вкуса и разбиранията му. Дори това да го прави, малко, момче.

  Отговори на този коментар
 4. Mila февруари 26, 12:16

  Глупава статия. „Жените са толкова уверени в собствената си кожа, че не им пука какво носят, защото те знаят, че са секси.“ – пълна глупост,какво…с чувал ли ходят ? Аз смятам, че точно уверените жени се обличат секси (но стилно). „Момичетата са все на диета“ Еми и жените ще бъдат на диета, ако имат проблеми с килограмите, разбира се. И момичетата и жените четат интересни книги и гледат тъпи предавания. Пф.

  Отговори на този коментар
  • TT март 4, 07:21

   Става дума за борбата с егото. По принцип, целта, обличайки се еди-си-как, е да обърнеш погледа на ВСИЧКО що е мъжко ..или поне на оная част, способна на репродукция. 😀 Е, на някои индивиди им е ясно това и ако си падат опотюнисти, със сравнително скромни усилия могат да извлекат бенефит от това слабо място на жените. Мъжа от своя страна, за да се чувства мъж, трябва да ебе. И по тая причина таргет-групата му е в посоката на наличните възможности – там, където нещата се случват. Е, точно тука е връзката между таргет-групата и външния вид: една жена може да изглежда „бърза свирка в кенефите“ или „тегава работа“, в зависимост от усилията, вложени в „изглеждането“. Иначе ш’ти го кажа стрейт – „секси“ е нещо придобито (запазено) или заложено (На някои хора гена е крив и мързелив. С ръка на сърцето твърдя, че не заслужават репродукция). Маникюра ти не е секси; роклята ти не е секси. Секси може да е задника ти (а може и да не е..) – поне е винаги актуална тема на обсъждане или поне начало на разговор. Или поне мъжете, чиято тема на разговор е маникюр и рокли… не обсъждат задници.. поне не женски. Говорейки за задници и килограми – нормално тегло на момиче, високо 1.75-1.80 метъра е 60 кила (бруто) +/-5. Не ми е ясно, що се опитват да станат 40. Вкъщи имам 5 радиатора + 2 лири, всичките бели, но като ги чукаш издават различен звук.. е, различен от „Не!“; което мисля, е достатъчно разнообразие.. за к’во ми е жена? Диетата: WTF си мислиш че правиш? Лъжеш 3 милиарда години еволюция ли? Ами организма намира за добре дебелеенето при няколко типа стресови ситуации, но 2-те най-чести: Глад и студ, тъй като излишните мазнини, в такива ситуации не са никак излишни – те осигуряват резерва (вода+въглехидрати) и изолация. Каквото и колкото и да ядеш, щом шаваш и говориш, то на организма ти явно му е достатъчно това, което поглъщаш, за да си извлече к’вото му трябва и да си го преработи в к’вото му е на прима-виста. А и да не е достатъчно, то „настройката“ си остава и в първия удобен момент той ш’си навакса. Разбира се, ако не намериш начин да го убедиш в нещо друго – че е лято, че е в райската градина на изобилието, пеят птички, румолят поточета и т.н. фактори, казващи му „- It’s safe now… release the Metabolism!!!!!“ Мда – метаболизма е нещото, което ти позволява ‘си ядеш к’вото си искаш и пак да си „фит“ – ако това е целта, ок – нуждата от него също трябва да бъде „внушена“ на организма и тука идва мястото на спорта. Спорта по принцип е трудна работа – трее ‘се напрегаш пъ и вода да пиеш.. и се потиш.. и не мое с токчета. Мда, по-добре на амфетамини… 😛 Амин.

   Отговори на този коментар
 5. съгласен февруари 26, 16:37

  Абсолютно вярна статия, разликите момиче-жена са подобни на разликите момче-мъж

  Отговори на този коментар
 6. Laura февруари 26, 17:22

  What a stupid,pointless article! 🙂

  Отговори на този коментар
 7. Пипо февруари 27, 06:17

  Правилно са отразени нещата. Искам жена, а не да слушам колко е тъпа учителката по химия.

  Отговори на този коментар
  • Йордан март 1, 11:08

   Приятелю, явно не си разбрал смисъла на написаното по-горе, но аз ще ти помогна, Жена може да бъде и едно момиче, което е все още в училище, това е духовно състояние и не е свързано с реалните години на жената/момичето.

   Отговори на този коментар
 8. ели февруари 27, 11:12

  Тази статия от части е вярна но от друга страна е пълна измислица на миналия век .В днешно време един мъж трябва да гледа поведението на една жена при дадени ситуации , важно е жената да е самостоятелна и уверена в себе си което няма как да стане ако носи дрипави дрехи и е с наднормени килограми.Момичетата прекарвали време в социялните мрежи докато жените в четене на книги следващата грешка в статията.За Бога!!!В 21 век сме хората ходят на работа за да могат да усигорят живота на децата си ….кой има време за четене на книги , когато най съвременните промени в икономиката , здравето , образованието и т.н е точно в социялните мрежи …..Това е моето мнение за статията която според мен е недомислена ….неправилна …и ненужна ! Ето го и моя съвет за мъжете …..не ви трябват сайтове и книги за да разберете жената до вас …..трябва ви подход ….някой жени обичат романтиката …други пък заздравяват връзката си като преминават заедно през проблемите но най важното е да сте себе си !!!

  Отговори на този коментар
 9. георги февруари 28, 06:41

  Още в първа точка с дрехите ме загубихте. Все едно описвате лелка. Много скучно е описана ЖЕНАТА, предпочитам да съм с момиче. Естествено не лигла, а жена с младежки дух, за да ми разведрява живота.

  Отговори на този коментар
 10. Албена февруари 28, 06:53

  Статията е безмислена. Очевидно авторката е момиче и се стреми да изглежда пред себе си като пораснала жена като фаворизира някакви измислени качества, които си вярва че притежава. Обективно – няма никаква логика.

  Отговори на този коментар
 11. Любо февруари 28, 09:44

  Жените се хранят здравословно, защото те уважават телата си. Истинската жена ще седне да хапне бургер с пържени картофки с вас, без да се суети от този факт.

  Много здравословна храна 😀 😀 😀

  Отговори на този коментар
 12. Илиян февруари 28, 15:38

  Мисля, че повечето приемате всичко много буквално. Сега ако кажа, че го правите точно като момче/момиче ще е много в тон със статията xD На няколко места автора е пояснил, че едното не изключва другото, явно за да предотврати такива буквални тълкувания, ама, аджеба, тя постоянно ли трябва да мисли вместо вас и да пояснява какво има в предвид? Мисля, че би станало досадно. Всеки възприема по-различен начин написаното. Извод – за да го може да го изтълкувате по полезен за вас начин, четете повече СЪДЪРЖАТЕЛНА литература, че въображението да не куца. 🙂

  Отговори на този коментар
 13. Violeta Metodieva март 1, 16:20

  Има нещо истина в статията , но всичко е индивидуално !!!!!
  Момичетата се обличат така, че да привлекат вниманието на момчетата, а пък жените – стилно !!!

  Отговори на този коментар
 14. Виолета методиева март 1, 16:24

  Има нещо вярно в статията !
  Момичетата се обличат така, че да се харесат на момчетата , а жените стилно !!
  На всяко момиче или жена ще и е приятно да бъде харесвана !!!
  Но……всичко е индивидуално !!!!

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи