6 важни правила за идеален секс

Мария
Написана от Мария юни 10, 2015 07:50

6 важни правила за идеален секс

Акценти:

  • Идеален секс - важни правила
  • Любознателност - интимни ласки
  • Прелюдия в секса

Свързани:

Известна американска актриса, която е известна като законодател на модата и на „правилните отношения“, веднъж каза нещо, което се превърна веднага в крилата фраза – „Понякога е по-добре да се вслушваш в мнението на професионалист и това се отнася не само за здравето и имуществото, но и за мъжете“.

За имуществото нищо не можем да кажем, а що се отнася до мъжете и конкретно за секса с тях, то съветите на сексолози и психолози всъщност са доста полезни. Особено това се касае за правилата за идеалния секс.

Правило 1 – за секс се гответе от по-рано

Това съвсем не означава да миете шията си преди срещата и да се запасявате с презервативи. А означава да наелектризирате сексуалната атмосфера. Тя трябва да се създаде дълго време преди да се озовете в леглото.

Започнете да подготвяте своята „жертва“ още от сутринта! – съветват специалистите.

Британски социолози дори са съставили рейтинг от 20 фактора, които да ви помогнат да преуспеете в това. Например, за да поддържате страстта това означава да започнете с признанието „Обичам те“ още от сутринта.

Правило 2 – прелюдия

Любовната игра ще ви помогне да превърнете секса в желаното, страстно действие, а не във вечерно задължение.

Интимните ласки с прелюдия се наричат секс на ръба. Между впрочем, това е основната причина защо италианските двойки са толкова щастливи в брака – страстите, бурните кавги и също така страстните примирения покачват нивата на тестостерона. А това на свой ред и желанието.

В класацията на най-добрите примери за прелюдия са също масаж, гледането на еротичен филм, съвместно къпане или вана.

Правило 3 – откриване на чувствителните зони

Това, което ви възбужда, е възможно да не се хареса на партньора ви.

Тези зони, при докосването на които вие реагирате, например съприкосновението към гърдите и зърната, при повечето мъже предизвикват нула емоции, а понякога дори и неприятни усещания. Така че вслушвайте на какво, как и на какви движения реагира вашият партньор.

Правило 4 – спасителна влажност

Много жени се сблъскват с неприятния симптом – сухота на влагалището. За съжаление, това е много разпространен проблем. Причините за това могат да бъдат множество – от обусловено от напредването на възрастта понижаване на нивата на естрогена и дори онкологични заболявания.

Недостатъчната влажност предизвиква вагинален сърбеж, парене, дискомфорт по време на половия акт. Някои жени дори се опитват възможно най-бързо да прекратят интимните ласки. И така всеки път.

Този проблем е лесен за решаване с помощта на специални средства, например с различните видове лубриканти. Подобни препарати предотвратяват дискомфорта и подобряват чувствителността по време на интимна близост.

Правило 5 – любознателност

Колко ли прекрасни неща можете да откриете за себе си и за партньора си по време на интимни ласки. И именно в тези моменти жената не трябва да бъде лицемер. Не се бойте да говорите със своя мъж за „забранените“ теми. И за всички свои фантазии. Постоянно опитвайте и най-важното е да не се отказвате.

Правило 6 – избирайте правилното време

Една от големите заблуди на повечето хора е, че най-доброто време за секс е нощта. А специалистите смятат точно обратното. Според тях най-подходящото време за момента хикс е утрото. Например, към 6 часа сутрин в женския организъм концентрацията на хормоните е най-висока, а това означава, че усещанията ще бъдат най-силни.

6 важни правила за идеален секс
4.5 (89.33%) 45 глас[а]

Мария
Написана от Мария юни 10, 2015 07:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи