7 неща за любовната игра, които трябва да знаете

Калина
Написана от Калина юли 27, 2015 17:03

7 неща за любовната игра, които трябва да знаете

Любовната игра често остава настрана – огромна грешка.

Любовната игра почти винаги е значително по-важна част от любовните отношения между двама партньори, отколкото често се твърди. В действителност, тя може да бъде разликата между добър и лош секс. Ето и няколко съвета от специалисти, които могат да ви помогнат да преосмислите важността на любовната игра.

Третирайте я като аперитив и винаги си я поръчвайте – често двойките пренебрегват любовната игра и пристъпват към акта веднага. Така те просто сами предпоставят възможността за провал. Думата любовна игра звучи като нещо подчинено, подобно на аперитива към самия акт, който е основното ястие. Доста хора предпочитат да пропускат аперитива, когато се хранят, което не е проблем, що се касае до храната, но пропускането на любовната игра рядко може да се окаже добра идея.

Любовната игра и сексуалната наслада и удовлетвореност вървят ръка за ръка, особено при жените – факт е, че жените обикновено се нуждаят от любовна игра, за да имат добър секс. Това е наистина една добра причина да не си я спестявате. Любовната игра е наистина важна за жените, защото на тях им е необходимо повече време, за да се настроят. Тя спомага на естествената лубрикация на половите органи и така прави сексуалното преживяване по-приятно.

Чувствителността е тайната за страхотната любовна игра – чувствителността е ключът: да се държите за ръце, да се докосвате, близостта един до друг, галенето по косата, гърба, ръцете и т.н. Така постепенно се изгражда сексуално желаниe и възбуда.

Трябва да правите любовна игра и по време на секс, не само преди това – когато разтегнете момента на чувствителност може да бъде много еротично. Не е нужно да бързате от галенето директно към акта. Точно обратното, любовната игра трябва да бъде продължавана, разтегляна във времето. Все пак тя често е най-дългата част от целия коитус. Любовна игра може би не е най-подходящото име (на английски foreplay), защото може да прозвучи като нещо, което започвате и трябва да завършите. Тази игра трябва да продължава без край: това е изкушение, разговор, докосване… всичко това е включено в нея и тя трябва да трае през целия акт.

Не пренебрегвайте нито една част от тялото по време на любовната игра – често хората имат склонността да се насочват право към ерогенните зони, когато са в леглото. Това е добре, но не забравяйте, че има и други части на тялото, които не трябва да подминавате при секс и докосването и галенето им помага да се натрупа удоволствие и възбуда. Една от най-големите грешки, които мъжете допускат с жените, е да се насочат веднага към гениталиите им като не обръщат внимание на лицето, врата, слепоочията, косата и пр. Насладете се на цялото тяло на партньора си, вместо да пристъпвате веднага от целувките към коитуса.

Говорете за това, какво желаете и така ще получите максимума от него – комуникацията е ключова за добрата любовна игра, както преди, така и по време на самия акт. Говорете за това, какво искате, когато не сте в леглото, а не просто да седнете и да се опитате да бъдете мили и любвеобилни. Направете си един секси разговор за това, какво обичате и продължавайте да го правите с времето.

Любовната игра не е винаги това, което сте очаквали – мислете разкрепостено тогава, когато става въпрос за любовна игра. Неща като масаж, мръснишки танц, стриптийз, секси бельо или просто леко докосване също може да свърши работа. Флиртуването също е вид любовна игра. И като цяло, всички жени обичат масажа. Разтриването на раменете и врата може да е добра прелюдия към секса.

7 неща за любовната игра, които трябва да знаете
4.5 (90.24%) 41 глас[а]

Калина
Написана от Калина юли 27, 2015 17:03
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи