7 вида секс, които всяка двойка трябва да пробва

Мария
Написана от Мария август 10, 2016 03:49

7 вида секс, които всяка двойка трябва да пробва

Акценти:

  • Разнообразие - роли
  • Размяна - доминация
  • Покорност - необходима

Свързани:

Настроените, с което посрещате тази нощ може силно да се различава от това, което е било сутринта или вчера. Така че защо да не разнообразим и интимния живот в съответствие с настроението? Всеки от тези 7 сексуални стила по-своему са добри – най-важното е да изберете подходящото време.

1. Сладък и нетърпелив

Ако не бързате за никъде и разполагате с цялото време на света, тогава защо не се отдадете на обстоятелствено, душевно и вдъхновено занимание с любов, което ще подари по-дългото усещане за близост?

Колко чувствено ще бъде това, зависи не толкова от това къде го правите – не е задължително да е в някой изискан будоар, колкото от това колко осъзнато се наслаждавате на процеса.

Не бързайте, разтегляйте удоволствието, изследвайте всеки сантиметър от тялото едни на друг, почувствайте всяка минута, прекарана в обятията на любимия човек.

2. Секс по бързата процедура

Това е като земетресение. Изблик на адреналин, чувствата сякаш ще избухнат, енергията се излива на талази. Това не е само възможност да дадете воля на страстта, но и начин да направите комплимент на партньора. Само да види колко го жадувате.

Но ако е уморен и е имал тежък ден, това е подходящ начин за сваляне на стреса. Понякога мъжете не желаят да бързат и да се наслаждават на близостта, а понякога просто да свалят напрежението.

Ако видите, че по-скоро е вторият случай, може дори да не си правите труда да се събличате. Просто дръпнете надолу бикините и му помогнете да освободи героя от панталона.

Най-важното в бързия секс е да се уверите, че сте достатъчно овлажнена. Ако не успявате да го постигнете по естествен път, използвайте лубрикант.

3. Удобен секс

Никой не може да се нахрани само с подправки – нужна е и обикновена храна. Така е и в леглото. Понякога ни се иска нещо така по така, а понякога просто секс в удобна поза.

Може би това няма да е от нощите, които ще си спомняте през целия си живот, и няма да е толкова вълнуваща, но затова пък ще е приятно и няма да е напрягащо.

4. Театър за един зрител

Някои смятат, че е по-лесно да е излезеш пред многохилядна тълпа, отколкото да се самозадоволяваш пред очите на партньора си. Но ако смятат, че можете да надмогнете себе си – това си струва.

Експертите твърдят, че една от най-разпространените мъжки фантазии е съзерцанието на самозадоволяваща се жена. Това е не само малко шоу за него, но и урок – така сам ще види кое ви е приятно и кое не.

5. Див, страстен, животински секс

Първобитен и необуздан, той буди съседите, плаши домашните любимци и леглото започва да скърца от него. Колкото по-силно стенете и се извивате от страст, толкова по-добре.

Отлична поза за тази разновидност на интимния контакт е кучешката.

6. Покорност

Използвайте природната склонност на мъжете да завоюват. Ако той се чувства като властелин на ситуацията, той е ваш. Във вашата престорена покорност е именно силата да определяте правилата на играта.

7. Женска доминация

Ако обикновено той е този, който ви атакува, време е да разнообразите и да си размените ролите. Но истинско ще е само тогава, когато желанието няма да е престорено, а наистина ще пожелаете да хванете юздите.

7 вида секс, които всяка двойка трябва да пробва
4.6 (91.43%) 56 глас[а]

Мария
Написана от Мария август 10, 2016 03:49
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи