9 мускула на мъжете, които жените страшно много харесват

Мария
Написана от Мария юни 7, 2016 23:51

9 мускула на мъжете, които жените страшно много харесват

Акценти:

  • Предмишници - тренировки
  • Дупе - фитнес зала
  • Гръб - широк

Свързани:

Ако трябва да сме искрени мъжете прекарват във фитнес залата по 20 часа седмично не само защото са загрижени за здравето си и обичат да се гледат в огледалото.

Мотивират ги жените. Какви мускули да развиват мъжете, за да не бягат жените от тях?

1. Коремна преса

Шест плочки – това е основата на основите. Ако мъжът ги направи, може да смята, че е свършил половината работа. Без тях няма как да си мине, на коя жена би бил нужен мъж с огромни бицепси и изпъкнал корем?

Добре е работата по релефа да се започне още от сега, и на коремната преса може да зависи и мистър Олимпия.

2. Бицепс

Списание Космополитан направило запитване и установило, че около 20% просто полудяват по големи бицепси, а и останалите 80% най-вероятно също не са различни.

В края на краищата всяка жена желае да я носят на ръце и нейният мъж силно да я прегръща с мощните си обятия. И е по-добре да се развие такива баници, отколкото мъжът да се опитва да си обясни, че обемът на мускулите невинаги означава сила.

3. Гръб

Широкият гръб е гаранция за V-образен торс, а това е най-тиражираният символ на мъжественост.

Някога жените са ценили в мъжете първо способността им да си набавят храна и да ги защитават от диви зверове, разказва Пега Рен, сексолог от Университета на Британска Колумбия.

Естествено за продължение на рода древните жени са се стараели да избират най-мъжествените кандидати. От тогава нещата не са се променили толкова много.

4. Гърди

Жените ценят мъжките гърди не по-малко от мъжете – женските, отбелязва Емили Даберли, сексолог от Великобритания. Докосването на мускулести мъжки гърди е също и като палпация на женски млечни жлези. Много възбужда.

5. Бедра

Няма нищо по-забавно от мускулест торс и слаби крака – и обратното. Въпреки това ако жената харесва позата ездачка, мускулестите бедра и дупе на мъжа ще ѝ помогнат по-бързо да стигне до оргазъм.

И с мускулести крака мъжът ще може да се движи в такт по-дълго и по-добре.

6. Рамене

Мускулите на раменете са мускулите на любовника и на воина. Мускулестите рамене на подсъзнателно ниво дават на жената да разбере, че първо мъжът няма да я изпусне в леглото, и да се нарани, докато сменят позите и второ – може да вдигне копие и да я защити от всякакъв враг – вероятно тигър.

7. Прасци

В идеалния случай мъжът трябва да изглежда така, че сякаш може да клекне със 100 килограма и веднага след това да избяга 100 метра за 10 секунди. Жените искат от мъжа да излиза усещане за сила, но също така им харесват и стегнатите момчета.

8. Дупе

Мъжете обичат да се заглеждат след жените, но и те правят същото, макар и по-малко да го афишират. И никакви хубави дънки няма да направят мъжа сексапилен, ако не се грижи за дупето във фитнес залата.

9. Предмишници

За разлика от бицепсите или бедрата винаги се виждат – именно те придават на мъжа вид на супергерой, способен и от крадец да ви предпази, и дома ви да построи, и в леглото да не ви остави да скучаете. Ако мъжът работи над предмишниците със сигурност ще има успех сред жените и то гарантирано.

9 мускула на мъжете, които жените страшно много харесват
4.5 (89.29%) 56 глас[а]

Мария
Написана от Мария юни 7, 2016 23:51
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи