Ако заварите мъжа ви да мастурбира – ето какво да направите

Мария
Написана от Мария януари 30, 2016 23:38

Ако заварите мъжа ви да мастурбира – ето какво да направите

Акценти:

  • Мастурбация - мъже
  • Отношение - любима
  • Самозадоволява - необходимост

Свързани:

Според статистиката около 80% от мъжете се самозадоволяват, но на практика това правят около 95% от тях.
Когато отношенията между съпрузите са изпълнени с романтика и страст, двамата партньори са си достатъчни един друг.

Но когато жената завари своя мъж да прави нещо подобно, тя съвсем неволно започва да си мисли, че не е достатъчно желана в леглото и любимият ѝ вече я е разлюбил.

Ако мъжът се самозадоволява, то това означава, че нещо му достига в секса?

Мъжете и жените възприемат секса по различен начин. За нежния пол интимната близост е хармония с любимия и проявление на емоции, опознаване на нови граници и върхове на чувствеността.

При мъжете всичко е много по-просто.

Мастурбацията за мъжете е обичаен процес за свалена на напрежението, за физическо разтоварване.

Поради особеностите на мъжкия организъм съществуват редица причини, за да се самозадоволява един мъж.

1. Повишено психоемоционално натоварване, стресови ситуации. Нервното напрежение увеличава притокът на кръв към всички части на тялото, повишава се артериарлонот налягане, поради тази причина нараства и сексуалната възбуда.

Най-лесният начин за удовлетворяване на сексуалния нагон чрез секс с любимата или чрез стимулация със собствената ръка. Вторият вариант е по-елементарен и достъпен.

2. Няма сили и желание да се напряга – сексът с любимата жена задължава мъжа да прояви определен такт, да положи определени усилия, появява се необходимост от това да се помисли не само за собственото удоволствие.

Когато присъства умората, често на човек му се приисква да се отпусне и да се потопи в наслада.

Вариантът за самозадоволяване не изисква особени усилия, а успешният резултат е гарантиран.

3. Недостатъчно секс – ако мъжът е много по-темпераментен от своята любима жена, съответно неговите сексуални потребности са по-високи. За да не всява раздори в съвместния живот, съпругът се усамотява във ваната.

4. Просто навик – когато едно момче много дълго се е самозадоволявало, преди да започне връзка с момиче, то най-вероятно ще продължи да го прави като нещо обичайно за него.

5. Момент на силна възбуда при отсъствие на любимата, поради тази причина проблемът е необходимо да се реши самостоятелно.

6. Намаляване на привличането към любимата – често се случва в период на бременност, след раждане, когато женското тяло загубва формата си.

7. Любимата отказва изпълнението на определени действия – не приема оралния, аналния секс и други варианти. Въображението не познава ограничения и в мислите си човек може да си представи това, което му харесва.

8. Въжделение към друга жена – мъжът не се решава на изневяра и затова му остава само да се отдаде на еротичните мечти с обекта на неговите симпатии.

Ако жената забележи, че във взаимоотношенията се появи хлад, то следва да се вземат мерки по тяхното отстраняване. Не е необходимо да се изчаква ситуацията да се разреши от само себе си.

Необходимо ли е жената да се бори с това, че нейният мъж мастурбира?

Убеждението, че е недопустимо мъжът да се самозадоволява, при положение че има жена, е част от миналото, когато тези въпроси изобщо не са се обсъждали.

Ако съпругата стане свидетел на самозадоволяване от страна на съпруга, то няма смисъл да изпада в паника и да изпада в истерия.

Спокойният разговор ще спомогне за изясняване на ситуацията и съответно да се помисли за по-голямо сексуално разнообразие.

Ако заварите мъжа ви да мастурбира – ето какво да направите
4.4 (88.99%) 69 глас[а]

Мария
Написана от Мария януари 30, 2016 23:38
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи