Американски уролог разработи метод, гарантиращ уголемяване на пениса с цели 6 см

Мария
Написана от Мария март 21, 2016 22:03

Американски уролог разработи метод, гарантиращ уголемяване на пениса с цели 6 см

Акценти:

  • Пенис - уголемяване
  • Усложнения - рискове
  • Последствия - сериозни

Свързани:

Под кожата на половия член се въвежда имплант от мек силикон. В резултат органът се увеличава и на дължина и на дебелина.

Практикуващият в Бевърли Хилс уролог Джеймс Ейлист разработил революционен метод за увеличаване на пениса с помощта на силиконов имплант.

В резултат на процедурата, чиято цена е 13 хиляди долара дължината, а също и дебелината на половия член се увеличават приблизително с 5 см.

Мъжете могат да избират импланти с размери L,XL и XXL.

Според уролога, размерите S и M се оказали най-непопулярни. Процедурата, извършвана под местна упойка, се състои в следното – през малък разрез в срамната област под кожата постепенно се въвежда мрежа от много мек силикон, която обвива пениса като маншет.

Същевременно кожата, покриваща члена, практически веднага се разтяга до необходимия размер. Дължината и дебелината на пениса се увеличават в зависимост от избрания размер – от 4 до 6.35 см. Имплантът остава под кожата на половия член до края на живота.

Лекарят твърди, че при повечето мъже подложили се на процедурата по уголемяване на члена рязко им се повишават самооценка и стават в пъти по-уверени в себе си.

Изследването, в което взели участие 400 пациенти показва, че ако преди процедурата тяхната увереност е била от 1 до 2 по 10-то балната скала, то след нея нараснала до 9 или 10.

Някои пациенти на уролога, приблизително при 10-15% от случаите, се налага повторна процедура – кожата на пениса им е твърде плътна, и не е възможно да се въведе имплант с най-големия размер.

Тогава започва първо с размерите L или XL, а след това постепенно се стига до поставянето на имплант с най-големия възможен размер, който осигурява удължаване и удебеляване на пениса с 5 см.

Обикновено пациентите могат да се върнат към обичайния си начин на живот още на следващия ден след процедурата, но в продължение на 4-6 седмици следва напълно да изключат всяка сексуална активност, включваща мастурбация и орален секс, за да се избегне риска от увреждане на разтегнатата кожа и възникване на инфекция.

Американският уролог патентовал своя метод през 2002-ра година и от 2004-та година започнал да прави операции. Оттогава постоянно подобрява процедурата и към настоящия момент, според него, е вече напълно съвършена.

Мъже, желаещи да увеличат пениса си, идват при уролога от всички държави по света, включително и от България.

Български хирурзи обаче коментират, че подобни експерименти могат да имат много сериозни последствия. Първо – 5 см, това не е малко за моментално разтягане на кожата, още повече пък в тази зона.

Ако се отчита факта, че едва ли малките размери биха задоволили някой мъж, то проблемът е най-големият. Второ този силиконов имплант може да създаде проблеми както с уринирането, така и с ерекцията.

Въпреки че създателите твърдят обратното, те прикриват факта за възможно изместване на импланта. Откриването на някакви проблеми при лекарски преглед също няма да бъде лесно.

Освен това добавете и индивидуалната непоносимост към силикона. По-скоро хирурзите не препоръчват такива операции.

А и все пак струва ли си риска, макар и разрезите да са малки, все пак ще създадат някакъв дискомфорт при уриниране, ерекция и не се знае с каква продължителност ще бъдат, а и възникването на усложнения в бъдеще също не е за подценяване.

Американски уролог разработи метод, гарантиращ уголемяване на пениса с цели 6 см
4.5 (90%) 54 глас[а]

Мария
Написана от Мария март 21, 2016 22:03
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи