Бърз секс – по какво се различава от обичайните интимни ласки

Мария
Написана от Мария юли 22, 2015 21:18

Бърз секс – по какво се различава от обичайните интимни ласки

Акценти:

  • Бърз секс - противовес на отказа
  • Секс - удовлетворение
  • Стандартни интимни ласки

Свързани:

Кой секс се счита за бърз? По какво се различава от стандартните интимни ласки?

Въпросът за средната продължителност на половия акт дълго време е бил дискусионен. Предлагани са били различни формулировки. Съществувала и версия, според която бързият полов акт е този, при който жената не е успяла да достигне до оргазъм.

Опонентите на такива възгледи справедливо са отбелязвали, че например, в случаите на женска аноргазмия продължителността може да бъде безкрайна. Затова с течение на времето изследователите в сферата на сексуалното здраве решили да направят анализ на статистиката.

В САЩ това били данните на Алфред Кинси, получени чрез анкетиране. С този въпрос се занимавали и Уилям Мастерс и Вирджиния Джонсън, които провеждали изследвания в лабораторни условия.

У нас подобни проучвания не са правени, но в Русия е провеждано мащабно изследване по тази тема. И въз основа на неговите обобщени данни може да се твърди, че продължителността на сексуалния акт на здрав мъж, който влиза в интимен контакт с привлекателна за него партньорка и не правите опити да се сдържа е средно 2 минути.

Но на повечето жени им е необходимо повече и за фрикционния период, тоест за тласъците и за прелюдията. Само темпераментни жени са способни да достигат до оргазъм без прелюдия и за 2 минутно съвкупление.

Затова за бърз секс може да се счита този, който отнема по-малко от 2 минути. Като бърз секс може да се разглеждат и интимните ласки без прелюдии. Повечето хора са склонни да предпочитат втория вариант.

След раждането на дете родителите имат много малко време да обръщат внимание на себе си – в такъв случай кой е по-добрият вариант двойката да прави бърз секс или да от отложи любовните игри, когато детето поотрасне?

На първо място, телесен контакт в никакъв случай не трябва да се губи. Бидейки във вид на еротика и нежност или на бърз секс. Разбира се, трябва да се има предвид, че повечето от жените е възможно и да не достигнат до върховно удоволствие.

Въпреки това отлагането на телесните радости за по-добри времена за по-добри времена може и да доведе до известно отчуждение между партньорите и дори до търсене на „помощници“ или „помощнички“.

По-добре е контактът е да се съхрани, отколкото с течението на времето да изчезне привличането и страстта между партньорите. Максимализмът и перфекционизмът могат да ви направят мечешка услуга в такъв случай в интимните отношения.

Тъй като свободно време се появява обикновено няколко месеца след раждането като това е доста относително понятие и е свързано отново с планиране на времето и поставяне на приоритети. Например, с години можем да ходим на басейн да плуваме като паралелно се оплакваме, че постоянно имаме малко свободно време.

Способен ли е бързият секс да удовлетвори партньорите?

За мъжете проблемите с бързия секс са малко. Мъжете знаят, че техните „кавалерски атаки“ ще имат успех, ако чувстват, че тяхната партньорка ги харесва и ги приема. Разбира се, това способства за съхраняване на страстта, в противовес на отказа – „боли ме глава, нека да е някой друг път, но да не е сега“.

Сексолози коментират, че пациентки, които съветвали да потърсят компромис, са успели да открият специфична прелест в интимните отношения, тоест те отдавна не са чувствали такава емоционална наслада в леглото. Тъй като сексът не е само фрикции и внимание. Но е и внимание и емоции.

Бърз секс – по какво се различава от обичайните интимни ласки
4.5 (90.91%) 22 глас[а]

Мария
Написана от Мария юли 22, 2015 21:18
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи