Ето как да разберете, че мъжът, с който се срещате, е женен

Мария
Написана от Мария май 31, 2016 21:51

Ето как да разберете, че мъжът, с който се срещате, е женен

Акценти:

  • Ангажименти - непредвидени
  • Бдителност - проявление
  • Опасни симптоми - лош знак

Свързани:

Много жени смятат, че отношенията с женен мъж са опасна игра. Причината е в това, че любовницата не само е втора цигулка, но и подсъзнателно през цялото време очаква, че стане като бумеранг – такава е психологията. Това морално изтощава и жената губи вътрешна хармония.

Психологията на мъжете се състои в това, че винаги ги тегли към приключения. Но в болшинството от случаите те остават с жените си – с тях, макар и да им е скучно, им е понятно и обичайно.

А и винаги може да се намери нова любовница. Как да се предпазите от перспективни отношения и да разпознаете, че е женен.

Психология на женения мъж – „симптоми“ при познанство

Съществуват доста много опасни сигнала, но влюбената девойка далеч невинаги е готова разумно да прецени ситуацията. Тя оправдава странното поведение на гаджето си, не забелязва недостатъците.

Жените предпочитат да се самозалъгват, за да не изпитат отново разочарование – такава е тяхната психология. Необходимо е да се познават тревожните симптоми – наличието на дори един от тях трябва да ви накара да се замислите.

Бъдете особено внимателни, ако с избраника ви сте се запознали в Интернет. Женените мъже обичат сайтовете за запознанства, социалните мрежи – това са най-вероятните места, където те могат да си намерят нова жертва.

Обърнете внимание на снимката му – ако мъжът си крие лицето, е възможно да не желае жената да го види.

Проявете бдителност, ако на снимката не е вашият нов познат – опитайте да разберете каква е неговата психология.

Женените мъже често не си слагат снимка, като се оправдават, че се срамуват, неуверени са или обратно популярни са прекалено много сред девойките.

Това не е 100-ов признак, но е повод кандидата да бъде поставен в списъка на заподозрените.

Познанството в реалния живот позволява да се получи повече информация за мъжа. Обърнете внимание на това, как е облечен, колко е спретнат.

Понякога от пръв поглед е очевидно, че над образа на вашето потенциално гадже е поработила женска ръка. Поканете го да се разходите по оживени места – ако той стане нервен, появила се е тревожност, то най-вероятно има скрити намерения.

Най-сложният вариант са отношенията с мъжа, който е на командировка. На практика е невъзможно да се разбере каква е психологията на мъжа в този случай.

Намекнете му, че не обичате да си лягате с мъже на първа среща, не позволявайте волности. Ако той ви възприема като развлечение за една нощ, той няма как да скрие разочарованието и негодуванието си – такава е психологията на отношенията в командировка.

Психология на мъжете – какво може да предизвика подозрения

Трябва да обърнете внимание, ако гаджето ви не прекарва с вас вечерите, почивните дни и празниците.
Непредвидените ангажименти, възникващи внезапно точно на 8-ми март или на Нова година, говорят, че има с кой да прекарва тези дни.

Опасен симптом е, когато мъжът не ви кани в своя дом. Възможно е той да не е готов да не ви запознае със семейството или да не смята отношенията за достатъчно близки.

Но по-скоро е убеден, че жена му няма да се зарадва на вашето посещение. Психологията на мъжете има особеност – всичко спечелено и получено, той носи у дома. Ако вашият принц си пази внимателно територията, то това е лош знак.

Ето как да разберете, че мъжът, с който се срещате, е женен
4.5 (89.3%) 43 глас[а]

Мария
Написана от Мария май 31, 2016 21:51
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи