Ето как да се влюбите в оралния секс и да доставяте удоволствие на партньора

Мария
Написана от Мария април 5, 2016 22:05

Ето как да се влюбите в оралния секс и да доставяте удоволствие на партньора

Акценти:

  • Минет - техника
  • Лек натиск - низходящо движение
  • Идеална техника - фелацио

Свързани:

Може би ще ви стори парадокс, но въпреки че е безапелационен лидер в списъка на мъжките сексуални фантазии, фелациото остава и най-проблемният вид контакт за повечето жени.

Какви са представите за идеалния минет и какви са най-големите препятствия по пътя към най-желания сексуален навик, ще ви разкажем в настоящата статия.

Едва ли по света ще се намери мъж, който би се отказал от добро фелацио. Същевременно много жени изобщо не бързат да включат този вид ласки в постоянното „интимно меню“. Но къде е проблемът? Най-големият враг на най-любимото мъжко сексуално удоволствие е страхът.

Повечето жени се отказват от фелациото, защото се боят да не би да не направят нещо неправилно, и по-точно – да травмират партньора си със зъби, да му причинят неприятни усещания и болка.

Ако трябва да бъдем откровени този страх, не е лишен от основания, тъй като с умението правилно да правят минет, могат да се похвалят само около 10% от жените.

Когато научат теорията и придобиват навици на специален тренажор, жените обикновено се разделят с вълнението и придобиват увереност в собствените си действия.

Отшумява и зъбната фобия, тъй като при коректното изпълнение на повечето техники за минет главата на члена достига близо до небцето, където е невъзможно да бъде „ухапана“.

Вторият наистина масов проблем е рефлексът на повръщане – любопитно е, че при много хора той възниква не на стадий дълбоко потапяне, а в областта на небцето, който най-често сигнализира също сигнализира за нежелание или страх да се прави орален секс.

Най-често произхожда от детството и родителските убеждения, когато в семейството на момичето е било прието половите органи да се асоциират с нещо недобро и мръсно.

Друга немалка част от жените се отнасят с неприязън към фелациото, възприемайки го като някакво нарушение на границите на личността.

И накрая, рефлексът на повръщане може да бъде свързан и с реален травматичен опит – например, партньорът на жената е загубил контрол над себе си, влязъл е твърде дълбоко и същевременно я държал за главата.

Впрочем, без значение причината с рефлексът на повръщане всяка жена може много лесно и също толкова успешно да се справи.

Още един разпространен страх на жените – необходимостта да поглъщат сперма. Трябва да се спомене, че за много от тях това не е просто изпитание, тъй като повечето мъже настоятелно желаят да завършат оралния секс именно така.

Изненадващо е, но през 21-ви век в групата на сериозни врагове на минета остава и недостатъчната хигиена на партньора – съгласно проведена анкета, този проблем се намира на второ място в списъка на най-големите мъжки интимни грешки, като в една или друга степен от него страдат повече от 1/3 от жените.

Идеалната техника

Всяка техника за фелацио – от няколко десетки, има свои нюанси. Но има и общи принципи, без които оралните ласки губят смисъл.

Първото и най-важното правило – наличие на опора и съпротивление, аналогично на това, което мъжът чувства при вагинален секс.

Устните трябва винаги плътно да обхващат пениса, създавайки лек натиск и самото низходящо движение трябва да бъде с натиск.

При извършване на минета е важно постоянно да се стимулира главата на члена с език, по възможност редувайки ласките с дълбоко поглъщане.

Ето как да се влюбите в оралния секс и да доставяте удоволствие на партньора
4.6 (91.35%) 37 глас[а]

Мария
Написана от Мария април 5, 2016 22:05
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи