Ето какво се случва след 100 дни секс без нито ден почивка

Мария
Написана от Мария юли 17, 2016 12:49

Ето какво се случва след 100 дни секс без нито ден почивка

Акценти:

  • Протриване - член
  • Силна умора - секс
  • Мазоли - грешки на начинаещия

Свързани:

Това е пълният разказ на кореспондент на американско мъжко списание, който изпитал ефектът върху себе си, след като, разбира се, получил съгласието и на своята жена Лили.

Но когато съгласието вече било налице, изведнъж почувствал някаква студенина в сърцето и се запитал, дали е трябвало изобщо да се хваща за тази авантюра?

Ден №1 – остават 99

Всеки поход започва под съпровода на фанфари. И правим с ентусиазъм това. Ако през цялото време е така, тогава ще кажа, че е прекрасна идея, казва жената на журналиста.

Двамата обменят бързи погледи, и разбират, че АКО е ключовата дума. Но ентусиазмът, който ги е завладял им харесва.

Ден №2 – грешките на начинаещия

Правило №1 – когато правиш секс всяка вечер, вечеряй рано и скромно. На пълен стомах няма да ти е много до това занимание.

Бонус – ако не чревоугодничиш, няма и да напълнееш. Ако през цялото свободно време се търкаляте в леглото, ще трябва да изоставите късното ходене до фитнес залата.

Учените, разбира се, твърдят, че сексът също е натоварване, за 30 минути активни занимания човек изгаря средно 144 килокалории. Но пък средно малко хора правят секс толкова дълго време, не е ли така?

Ден №3 – да поканим трети

Мъжът записва час при сексолог, тъй като двамата с неговата съпруга се притесняват да си говорят за секс очи в очи и затова извикали трети, който да организира този разговор.

Попълнили дълга анкета, всеки своя, и изпратили на сексолога за анализ. В нея присъствали въпроси за биографиите на двамата, отношението към парите, религиите, бита, децата, и разбира се за секса.

Ден №4 – все още ентусиазъм

Извън всякакви съмнения това е добре. Не е ясно, дали ще стигне за още повече от 3 месеца, но си струва да се опита.

Мъжът искал да отбелязва дните на календара в кухнята, но решил, че съпругата му Лили ще го възприеме като срок за излежаване на наказание лишаване от свобода. А това съвсем не е възбуждащо. И затова решава да си води дневник в телефона.

Ден 7 – мазоли

Мъжът си протрил члена по време на вчерашната, по-продължителна, от обичайно интимна на сесия в леглото. А жена му направила цистит, който се появява на фона на нараснала сексуална активност, затова пие много вода и си записала час при лекар.

Ден 8 – компромисът

Журналистът позвънил на Хелен Фишер, биолог-антрополог от университет в Ню Джърси, която изключително одобрително се отнесла към проекта, и това било добре дошло, тъй като у мъжа започнали да се появяват съмнения.

И тогава той разказал за разликата в темперамента.

Задачата е да се стигне до златната среда след този експеримент, казва Фишер. Ако мъжът има нужда от секс 5 пъти седмично, а жената само веднъж, тогава трябва да се направи компромис – 2 или 3 пъти.

При доста женени двойки го има този проблем – от ниско сексуално желание се оплаква всяка трета двойка, а 20% от семейните двойки правят секс по-малко от 10 пъти в годината.

Ден 99 – силна умора

Журналистът бил уморен, а жена му вече била за съжаление. Но оставал само един ден.

Ден 100 – финал

Целта била постигната. Журналистът никога преди не бил пушил, но сега му се приискало да изпуши ритуалната победната цигара.

Ето какво се случва след 100 дни секс без нито ден почивка
4.4 (88.65%) 37 глас[а]

Мария
Написана от Мария юли 17, 2016 12:49
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи