Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Смехът е здраве / Re: Ако бебета можеха да споделят мнения във форуми
« Последна публикация от GDimitrov - Февруари 21, 2017, 02:56:05 pm »
Момчета, помагайте! Довечера ще идва една мацка, на 4 месеца и половина е, руса, със сини очи и секси памперс!
Чудя се какво да облека:
2
Смехът е здраве / Re: Кой е най-добрият виц, който знаете
« Последна публикация от GDimitrov - Февруари 21, 2017, 02:49:41 pm »
На нов шеф и на новородено прасенце не се радвай - никога не знаеш каква свиня ще излезе!  ;D
3
Въпроси и предложения за САЙТ lechenie.bg / Captcha
« Последна публикация от GDimitrov - Февруари 20, 2017, 05:20:35 pm »
Captcha-та при регистрация е адски трудна за разчитане, дори и след многобройни презареждания и искания на нова картинка.

Друго неприятно, което забелязах, е че изисква същата captcha и при публикуване на мнение. Това допълнително утежнява процеса за писане тук. :(
4
Здравословни проблеми и лечение-ВЪЗРАСТНИ / Re: Миришещи крака - помощ
« Последна публикация от GDimitrov - Февруари 20, 2017, 05:18:32 pm »
Здравейте!

Изчетох темата, видях и че в сайта е писано по въпроса: http://lechenie.bg/mirizlivi-kraka/
Но все още не мога да намеря адекватно решение. Търся нещо като спрей или прах? Нещо по-кардинално и грубо, защото проблема е сериозен... миенето на краката и сменянето на чорапи редовно не помага.
5
Форум за съвети и емоционална подкрепа / Re: Вярвате ли на интуицията си?
« Последна публикация от allegrialis - Ноември 29, 2016, 01:30:22 pm »
Вярвам.  :) Досега не ме е подвеждала.
6
Форум за съвети и емоционална подкрепа / Re: Вярвате ли на интуицията си?
« Последна публикация от Biko - Октомври 09, 2016, 12:25:19 pm »
Имам доста силно развита интуиция, която много рядко ме подвежда. Все пак обичам да проверявам още 1 вектор на дадено нещо, за да съм сигурен, вместо да разчитам на 100% на нещо, което няма рационално обяснение в контектста на бита на човек ;)
7
Форум за съвети и емоционална подкрепа / Re: Вярвате ли на интуицията си?
« Последна публикация от leika - Октомври 06, 2016, 06:55:05 pm »
Понякога да, понякога не. Зависи от ситуацията. Първо обаче гледам логиката, тогава интуицията.
8
Козметика / Re: Домашни рецепти за разкрасяване и лечение
« Последна публикация от Biko - Август 28, 2016, 08:23:13 pm »
Кръгли резенчата краставица на очите се поставят и също така маска от кисело мляко.

Като гледам краставици има, по-долу и мляко си писала, направо го заквасвай и е готова една снежанка - ако я беше дала на мъжа си с ракията - пука му за сенките под очите :D
9
Здравословни проблеми и лечение-ВЪЗРАСТНИ / Re: Проблеми с паметта
« Последна публикация от Biko - Август 28, 2016, 08:19:57 pm »
Напоследък се хващам, че и аз имам проблем с паметта. Мисля си, че една от причините е многото нерви и стрес в ежедневието, но не съм сигурна дали проблемът не се корени другаде? Почвам да се замисля дали да не започна да пия някакви хомеопатични лекарства за подобряване на паметта и концентрацията. Някой имал ли е опит с тях да препоръча?
Да ти кажа тея хомеопатичните работи са някаква попкултура - все си мисля, че пласебо ефекта е много силен и хората си внушават някакви неща. Да, има някакви ползи естествено, но те са в пъти по-малки от концентрираното лечение например, защото в крайна сметка фармацевтиката се базира в развитието си на събиране на тези полезни вещества от растенията и концентрирането им в по-ефективни дози и обеми в лекарствата.

Аз пък се пооправих малко от последния път, когато питах - явно се дължи на претоварване на психическо и работно ниво. Добрата почивка помага, но препоръчвам да е по-често, вместо по-дълга т.е. по-добре да си почиваш уикендите както трябва, вместо на 2 месеца да почиваш 1 седмица, защото точно за 3 дни съм забравил за почивката и съм обратно в лудницата. Та съвета ми на човек, който вече е преживял и до-голяма степен се е подобрил от подобен проблем ви съветвам да се научите да почивате по-често, па макар и кратко. При мен това сработи, макар в момента пак да не почивам много адекватно, но поне знам какво да правя, ако ножа опре до кокала :)
10
През последните 1-2 години доста често страдам от болки в кръста. Пробвах да сменям леглото, на което спя и имаше ефект, но е само временен и след 2-3 седмици пак започвам да усещам болка, която вече се притеснявам да не се дължи на нещо хронично. За това време смених и няколко квартири, та и леглата са били различни, както и матраците. Когато спя на по-твърдо легло временно се чувствам по-добре, но скоро пак започват проблемите.

Имате ли и вие подобни оплаквания, защото приятелката  ми също често се оплаква от това и се чудя дали не е нещо от начина ни на живот, защото явно не е от стойка, носене на чанта, травма, физическо натоварване, хронични болести и т.н. Чудя се дали не е нещо от продължителното седене, защото все пак това работя - на компютър и дали именно там не е дълбокия корен на тези проблеми с кръста постоянно. Ще се радвам на съвет, ако някой се е чувствал по този начин, защото вече съм склонен да ида и на някакви лекари, макар явното наблюдаване и у двама ни на тези проблеми идват да кажат, че е нещо свързано с ежедневни навици, а не толкова на физиология.
Страници: [1] 2 3 ... 10