Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Със сода можете да почиствате пожълтелите подметки на вашите обувки. Аз лично съм пробвала този метод и гарантирам, че резултатът ще надхвърли най-смелите ви очаквания :)
2
Не е никак нормално според мен. Посетете лекаря си и не подценявайте проблема. Обръщайте внимание на здравето си, мили хора!
3
До къде ли ще сме е докарали, ако трябва да избираме - Интернет или здравна вноска?!?! Моята работа е свързана пряко с Интернет. В случай, че не разполагам с тази връзка, то едва ли ще имам средства, благодарение на които да си заплащам здравната вноска. Ако ли нещата опрат до там, то значи е време да се упътим към Терминал 2
4
Моят личен лекар е, меко казано, кошмарен. Оставяме настрана, че с познанията му до сега не съм се "сблъсквала", но преди година ни се наложи да го посетим за изследвания, необходими за сключване на граждански брак и той реши, че единствената опция е да минем по бързата процедура, при която трябваше да плащаме като попове. Принудени от него, ние просто нямахме избор. Ще го сменяме определено!
5
Средна работа, ползвам я за направления и бележки.
6
Да, наистина ако въпросът е опрял до това да си платиш вноските към НЗОК или интернета, положението не е никак добро.
7
Какво се оказа в крайна сметка? Има ли опасност за хората? И някой виновен ли е за случилоо се?
8
Отиде ли на лекар? Какво стана? Не подценявай положението и се консултирай с лекар при първа възможност.
9
Ами харесват си се с дълги коси. Въпреки, че за мен е доста гнусно това дето го правят мъжете индийци. Някак я намотават тази коса и изглежда нечистоплътно.
10
Солено и мазно. Прекалено въглехидратните храни. Не е лошо да се спортува. Без цигари. Това обаче малкло хора успяват да го постигнат.
Страници: [1] 2 3 ... 10