Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Взех си новата джага IQOS - не е точно цигара, но не е точно и електронна цигара...от Филип Морис явно са решили да избягат от лошото име на цигарите. Пращат ти ко(у)ч, който да ти обясни как да я ползваш - чак това не очаквах :D :D  Иначе вече няколко седмици ползвам и долу-горе е ок, якото е, че няма дим и мога да си пуша вкъщи, което беше и основната идея.

Малко е тегаво, че май само в моловете и OMV продават този тип консуматив, но се надявам да стане масово, каквото е и уверението от страна на мои приятели мениджъри в компанията :)
2
Абсолютно споделям твоя коментар. Спорта е здраве ( разбира се тук изключвам онзи фанатичен спорт -пълен с "хранителни добавки" и химии, хапове и т.н), аз подкрепям чистия, натурален спорт, който наистина те мотивира, този който може да те накара да се чувстваш добре и психически и физически. Както се казва - "Здрав дух , здраво тяло!"
3
Така,гениално е... Но и цената на устройството е гениална - 90 лева... Отделно си купуваш само техни аксеоари (тютюн и т.н ) и като цяло къде е файдата.. да "тровиш се по-малко" :) Не съм сигурен дали има смисъл да си вземате такива роботизирани цигари г-н Biko, решението е изцяло ваше, но според е по-добре да можете да се ограничавате в тези 4-5 часа (тъкмо може да изпробвате някой друг алтернативен вариант за намялване на пушенето на тютюневи изделия). Може да пробвате с диета* (да кажем че през времето, когао ви се пуши, може да наблегнете на консумирането на ядки,това значително ще намали вашия никотинов глад, като друг вариант освен ядки може да използвате и дъвки,дражета и т.н), освен това може да изпробвате със "свиване на тютюн" - вместо да вземате готова цигара, вие сам да си свиете (тъкмо не става толкова бързо а пък и на следващата ще се замислите... "офф пак ли трябва да свия нова цигара".... Абе варианти много, просто вие трябва да вземете под внимание, какво точно искате. Между другото тази марка iQOS е нова на пазара в България и мисля че се налага доста добре. Абе трудна работа е с тези цигари  8) . Мога да завърша само с едно - аз лично съм много пристрастен пушач и пуша около 2 кутии цигари на ден, знам че са вредни ама ги пафкам с кеф и с кафе ;
 Дет са вика "всеки си знае " . Айде дано съм ви бил полезен с моя коментар.
4
Абсолютно си прав. Най-добре е да се потърси специалист (гастроентеролог)! Най-малкото е че ще може да даде адекватна оценка на до тук случващото се със "стомаха" ви...
5
Добре е човек да спортува. Тонуса е различен, ефективността в работата също, както и цялостното усещане за удовлетвореност от начина, по който живеем живота си.
6
За съжаление не ми остава много време да тренирам, с малко дете + всеки дена на работа. Но знам, че това си е оправдание, човек като иска винаги намира начин. Лично за мен спорта е сутрин 2-3км пеша до офиса и вечер обратно и всеки ден си правя около 200 лицеви опори и се ограничавам с храненето и се чуствам добре. Като се стопли времето мисля да почна да бягам и да си направя карта за фитнес. Успех на всички и да си знаете спорта е ЗДРАВЕ :)
7
Дайте предложение за поход във Витоша и за някоя готина гостиница/ хижа, защото мисля в Неделя да направя една разходка до там и се чудя къде да бъде.... Вече съм ходил на "Бай Кръстьо" така че дайте някое друго предложение...Благодаря предварително за отзивчивостта.
8
Виж незнам какво пушиш и по колко, ама ще ти дам идея за една нова технология :
устройство, което нагрява цигарата до определена температура - пушиш, но не изгаря. по тази начин не се отделя дим и мирис няма пепел а само пара. Пробвай не знам, май така се казваха IQOS... Много гениално нали.
9
Аз на твоя място не бих чакал да се оправи това с киселините в стомаха от самосебе си. Щом продължава толкова дълго проблема е крайно време да идеш на гастроентролог. Линкът е към специалистите в клиника "Нова" във Варна, но ако си от София също може да потърсиш някъде, където да погледнат нещата, защото толкова време да не отшумяват киселини си е рисково и както Димо по-горе е казал може да доведе до тежки проблеми и да си съсипеш здравето.
10
За мен е безмислено да се плащат луди пари за фирми за почистване или за подобни като rainbow системи, имаш ли време по-добре сам да си свършиш работа. Ама има много хора, които се възползват от фирми за почистване тъй като не им остава време в забързаното ежедневие на София. Лично на мен като ми остане време някой weekend си чистя основно и поне знам, че го правя като хората. Почиствам прозорците, банята основно, прах навсякъде и т.н. Успех на всички  ;)
Страници: [1] 2 3 ... 10