Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
2
На един приятел успяха за 8 часа разговор по телефона да му набият филма, че има СПИН...
И в крайна сметка беше принуден на следващата сутрин да отиде в ХЕИ за тест... защото наистина успяха да го филмират... и от съпричастност и за морална подкрепа и ние (още няколко души), които бяхме с него си направихме.

За щастие всички резултати бяха отрицателни!

Е това се случва, когато както казва Крис Рок в неговото one man шоу се сетиш за всеки гаден боклук, с който си осъмнал, когато си се напил на талпа. Понякога съм имал късмет поне аз, че вместо да предпочета това съм продължавал да поркам вместо да си тръгна с някой боклук дето само един Господ знае какво може да ти лепне, та който казва, че да се пие е лошо - ето един добър пример, когато алкохолът те спасява от по-тежки неща :D Е какво е можело да стане не се знае в приказката, но пък още съм си жив и здрав, явно социалната хигиена в критични моменти е сработвала при мен, макар да е изглеждало, че се ъъъ "правя" ;)
3
Когато няма възпитание вкъщи - такова винаги може да намериш на улицата. Не знам какъв е точно казуса, но виновни, както обикновено подозирам, че са и двете страни. Кривото е, че не друг, а прокурор е стигнал до там, че да нарушава законите...другото естествено е, че ако беше месар, аптекар, бакшиш или друга по-нископрофилна професия, непряко ангажирана с правата на хората дори нямаше да научим за случая.
4
Правил съм си, да, макар и да не съм имал притеснения. Не е лош вариант човек да е спокоен за своето и здравето на партньора си.
5
"Разминавките" дали е в норма или не идват от там, че на определен период от време стандартите се менят. Това е. А че от това за пореден път се създаде медийна бомба и причина за едни пари да бъдат похарчени на едно място от едни хора ... също е факт.
6
Лекарства и хранителни добавки / Re: Как си набавяте калций?
« Последна публикация от PrincessPreslava - Април 24, 2017, 06:22:00 pm »
Сиренце и мляко.

Въпреки, че на моменти посягам и към комбинирани добавки с витамини и минерали, но е доста рядко.
7
Има една книга... не съм я дочела, но е изключително за хора, които предпочитат или по друга причина спортуват вкъщи.

Пол Уейд - Тренировките на затворника - изключително добре обяснено и изобразено всичко.
8
Стига бе, вредни били!
Това само хора, които нямат го твърдят! Аман значи!  >:(
9
Здравословни проблеми и лечение-ВЪЗРАСТНИ / Re: Обезкосмяване
« Последна публикация от PrincessPreslava - Април 24, 2017, 06:10:02 pm »
Зависи за коя зона.
Много приятелки ползват просто самобръсначки за краката. За другите места ползват лепенки и депилиращи кремове, но при всяка е различно и не мога да кажа, че има някоя особено доволна от което и да е.
Лазерната може би е най-добрия вариант, но определено е доста скъпо!
10
И аз нямам такива наблюдения... Пък да имам - в техните пустини, чалми и слънце... Не виждам защо не се подстригват по-късо...  :o
Страници: [1] 2 3 ... 10