Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Името със сигурност влияе върху съдбата на човек, в случаите когато е в графата осмиващи. Примери за това, колкото искаш.
2
Това с осиновяването на по-голямо дете го казах на шега. Не мисля, че решението да осиновиш дете се основава на подобни аргументи. Ако не можеш и нямах мои деца, без да се замисля бих осиновила.
3
Не разчитай, че погасени по давност задължения, ще бъдат автоматично отписани от системата на НАП. И подай искане за отпадане по давност.

Помня, че това беше масово коментиран казус за давността на осигуровките и за това ми е странно подобно изключние, пък чак и молба да подавам - това да не е уплътняване на времето на администрацията, защото иначе молба е тотална малоумщина за нещо подобно. Сещам се за същата мярка, която се приложи и при сметките за парно - сложиха им давност 3 или 5 години и така накараха доста хора да започнат да си плащат редовно задълженията, когато им отпаднаха напомпените сметки.
4
Е да ама това е кофти... Ако ще имаш дете по добре да преминеш с него и през този период - макар и да не е най приятния... Така де като ще е гарга да е рошава.
5
Те, хората не са глупави. Това в кръга на шегата, разбира се.
6
Опитвала съм и изобщо не ми хареса. Или аз пробвах най-куците ел цигари, или просто това не е за мен. Не съм правила втори опит, прекалено много се разочаровах и нямам желание да пробвам други алтернативи на истинските цигари.
7
Не съм сигурна доколко давността може да се прилага към здравноосигурителните вноски. Дано да е възможно, но ми се върти нещо, че точно за този казус имаше изключение.
8
Любов и секс / Re: За колко минути е нормално да свършвам?
« Последна публикация от zlostornik - Май 23, 2017, 01:28:42 pm »
Е, уж между 8 и 13 минути е средната продължителност на акта.
Ама си е относително... Петър е прав, че много зависи от ситуацията. Но понякога е досадно 2 часа целувки и лигавене, само за едно 'мушване'.  ;D
Чак се учудвам, че жена го казва. Обикновено жените предпочитат по-дългата любовна игра, а мъжете се изнервят през това време, защото искат да мушнат най-накрая. :D
Иначе по темата - според мен няма нормални минути. Всичко варира и играят роля много променливи фактори.
9
Любов и секс / Re: Мастурбация срещу безсъние
« Последна публикация от zlostornik - Май 23, 2017, 01:27:38 pm »
Класика си е, но рядко се прилага.
10
Не разчитай, че погасени по давност задължения, ще бъдат автоматично отписани от системата на НАП. И подай искане за отпадане по давност.
Страници: [1] 2 3 ... 10