Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Мяй няма девствени. И по-добре, че сигурно е ужасно да разбереш едва след сватбата дали си пасвате в леглото с даден човек./
2
Даже не знам с какъв Windows съм. Ще питам колегите да помагат отново. Дано нямат нищо против, че последно време ги измъчих с това да ми помагат - то не беше драми с Excel и каквото още се сетиш. Добре, че поне са готини и дори и да ги дразня не го показват.
3
Мен никой не ме е ограничавал колко деца да раждам. Здрав разум му се вика, а не да ги нацвъкаш 8-9 и после години наред по телевизиите да те дават и само да ревеш за помощ. В случай говоря за няколко семейства с по над 7 деца, всичките българи. Направили сума ти деца и чак след това се сетили, че парите дори и само за храна няма да им стигат.
4
Потресена съм. Не ми се иска да повярвам, че това е възможно, но най-вероятно е точно така. За съжаление навсякъде се опитват да те накарат да си платиш, често дори и да няма нужда и да е възможно прегледът да мине по здравна каса.
5
Става въпрос за счупена ръка на малко момиче, за гипсирането на която родителите трябвало да платят 125 лева на УМБАЛ Бургас. От РЗИ пък се извиниха, че счупената ръка не била спешен случай и затова трябвало направление от личен лекар, за което трябвало да се изчака началото на работен ден. Питам се аз защо системата е направена толкова тромава, че ако отидеш на морето трябва да си плащаш все едно не си здравно осигурен, защо не се дадат правомощия на дежурните кабинети да издават направления, все пак навсякъде може да ни застигне, а за получаване на медицинска помощ родителите е трябвало да се върнат до София, да отидат при личния лекар и оттам вече в болница за гипс.
6
Е то има достатъчно подробни карти на пътеките онлайн, достатъчно е да си принтираш преди тръгване инфарктните места по пътеките и мисля проблем няма да имаш.
7
Това лято ми се струва много добре - жега известно време, после захлаждане, после пак жега и сега пак имаше захлаждане, така някак горещините се понасят по-добре, като се редуват с по няколко дни захлаждания. Но нямаме власт да влияем на климата, така че можем само да се адаптираме.
8
Тъжното, е че се коснултирах вече с поне четирима.
От един специалист на друг, че второ мнение, че трето, че друг специалист... не знам как още не са ме пратили на гинеколог... :)
9
Не ми стана ясно какво се има предвид под издръжка. Защото то са такси за детска градина, после учебници и помагала. Дрехи и храна. Спорт и чуждоезиково обучение. Кое точно ще поема държавата? И за какъв период? Едно дете го гледаш поне 18 години, някои и повече.
10
Може и да ти мине с времето. А може и да не ти мине. КОнсултирай се с втори лекар, защото и те са хора и често правят грешки.
Страници: [1] 2 3 ... 10