Последни публикации

Страници: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Е, по-скоро се визират принципа на смартфоните или комповете, когато ги слийпнеш така да се каже за тока. Сега я прехвърлих и нея. Има много уреди вкъщи човек, дори не си бях давал сметка колко сган смуче ток баси :D
12
До колкото ми каза те са някви стари, но просто са нямали сайт дълги години, че чакали на редовна клиентела. Каза ми, че предпочитали по-одбрана клиентела и за това дори имали от услуги за химическо чистене от врата до врата. Шефа бил някъв по-олдскул човека, но иначе бил адски стриктен за имиджа, респективно работата на компанията. Някви известни певци и актьори и даже депутати им били клиенти, ама няма да пиша ся тука имена :D

Ще видя и тея другите какви са. Малко ми е шаблонен сайта им, ама видях, че доста напред ги открих в Google.
13
Личи си, че им е нов сайта, но както се казва - докато не им пробвам услугите, няма как да дам обективно мнение. Със сигурност, ще ги имам в предвид за другия път когато ми потрябва химическо чистене. Изглеждат ми сериозни хора.
14
Сега разгледах тоя сайт дето си пратил, и намерих баси яката статия https://dryclean.bg/ledeni-kubcheta-za-po-malko-namachkani-drehi-v-peralnyata/. Тва ако е вярно ще е голям кеф, ще пробвам тия дни :D Иначе за услугите им не знам, ама блога е пълен с интересни неща  :)
15
То нормален човек в България вече може ли да им има доверие??? Сега в сайта на твоя приятел, видях някаква статия за уреди, които харчели ток дори и когато не работят.

https://energetika.bg/5-ureda-koito-harchat-tok-dori-i-kogato-sa-izklyucheni/

Вратички, особено при нас, ще се намерят за да се вдигнат цените драстично. Въпрос на време е......  ;)
16
Дом и градина / Re: Довършителни ремонти в София
« Последна публикация от Biko - Януари 22, 2024, 03:51:11 pm »
Дават ли гаранции за ремонта? То за това търся фирма с история дето се вика, че после иди търси майстора в Германия или в Бургас примерно като почне да се осира положението. Скъпи ли са иначе като цяло - подготвен съм да платя малко повече, стига да не е прекалено разбира се, но все пак имам някои изисквания, на които държа.
17
Ми тия не съм ги чувал, ама ако ти трябва качествено почистване на сако, препоръчвам ти https://teamclean.bg/. Наскоро ми се наложи да облека старо сако, на което му разказах играта на едва сватба преди 3 години   :D :D Но пичовете си свършиха супер работата, малко скъпичко, но пък са бързи и ефективни. То в сайта им пише, че главно перат килими, пътеки и т.н., но извършват и топ услуги по химическо почистване, така че с две ръце препоръчвам
18
Дом и градина / Re: Довършителни ремонти в София
« Последна публикация от dAn4ooo - Януари 22, 2024, 03:47:21 pm »
Лично на мен не ми се е налагало да използвам услугите на подобна фирма, но един приятел беше в същото положение. Окаян апартамент, всичко се разпада, направо покъртително.

Ако не се лъжа, беше използвал услугите на BestMaster.bg (имат сайт, може да го разгледаш: https://bestmaster.bg/) и беше останал изключително доволен. Дори аз когато съм му ходил на гости направо се учудих, абсолютна промяна. Нищо общо със старото сметище  ;D За грешки, поне не ми е споменавал.
19
Дом и градина / Довършителни ремонти в София
« Последна публикация от Biko - Януари 22, 2024, 03:43:39 pm »
Дайте препоръки за фирма за довършителни ремонти в София? Ще се радвам да ме упътите така да се каже към някакви майстори, които работят във време и срок, както са обещали. Предпочитам фирма, защото искам документ за ремонта и някаква гаранция, че е качествено извършен, а не квартален майстор, който прави всичко и накрая всичко вкъщи е леш след 1-2 години.

Ще се радвам на всякакви мнения, дори и да са по-скоро негативни за конкретни фирми за ремонти, за да не повтарям евентуални грешки, ако сте си изпатили, за кото благодаря предварително
20
Предполага се, че когато не е монополизиран пазара условията по цената на тока ще се подобрят според конкуренцията. И аз обаче съм малко скептичен като повечето хора, че търговците на електроенергия за бита и домакинставата са още едни посредници. Факт е обаче и друго, че наистина при някои фирми след либерализацията на пазара за ток преди време са намалели сметките.

Както казах и аз тепърва навлизам в темата и чакам да науча повече, а вероятно като приближи датата за либерализацията на търговията с електроенергия ще започне и поне някаква кампания по темата, защото иначе ще стане поредната галимация на това правителство, а то вече е за смях, особено след лъжите, че няма да прави коалиция с Бойко и Пеевски.
Страници: 1 [2] 3 4 ... 10