Как „ангелите“ на Victoria’s Secret постигат своите съвършени фигури

Мария
Написана от Мария октомври 29, 2015 14:56

Как „ангелите“ на  Victoria’s Secret постигат своите съвършени фигури

Акценти:

  • Пилатес - активни спортове
  • Белтъци - излишни количества
  • Тренировка - празен стомах

Свързани:

Victoria’s Secret е една от най-известните световни марки за продажба на женско бельо. Нейната продукция от 1998 година се представя от модели – ангели с безупречни тела, сред които – Хелена Кристенсен, Тайра Банкс, Летисия Каста, Хайди Клум, Жизел Бюндхен, Адриана Лима и много други.

Но зад съвършенството на формите се крият големи усилия. В какво се състоят те, ще ви разкажем в настоящата статия.

Идеално тяло

Моделите, претендиращо за званието ангел на Виктория Сикрет, трябва да са с ръст от 175 см и талия с размер до 61 см. Ако вашите изходни данни се различават, не се отчайвайте, а просто се налага да коригирате процентът телесни мазнини.

При атлетките са от 14 до 20%, при здравите жени, които следят фигурата си – от 21 до 24%, при девойките, рекламиращи легендарно бельо – по-малко от 18%.

Според спортният треньор, работещ с момичетата на Виктория Сикретс, е много важно да направят бедрата и дупетата си твърди и ясно очертани, а косите мускули на корема да бъдат леко забележими, а ръцете им да изглеждат стегнати.

И действително, за разлика от моделите от подиумите, често докарващи се до анорексия, „ангелите“ наистина изглеждат много здрави и стегнати.

Какво е необходимо да ядете, за да се сдобиете с ангелска фигура?

Диетолозите на Виктория Сикрет държат моделите на нисковъглехидратна кето-диета, съдържаща белтъчини и мазнини. Почти всяко хранене предполага употребата на пилешко месо, говеждо, риба, морски дарове и яйца.

Храната, съдържаща захар, напълно се изключва от хранителния режим. За съжаление, това се отнася и за плодовете.

В първия месец от отслабването се разрешава употребата на зеленчуци – тикви, броколи, зеле, пшенични зародиши, аспержи, марули.

Но когато трябва да дефилират преминават на строга диета, включваща храни богати източници на белтъчини и мазнини, като приемат по 15-20 мл растителни масла на всяко хранене. След 6 часа вечерта се забранява употребата на храна.

Също за ускорено изгаряне на мазнини момичетата приемат аминокиселини, храносмилателни ензими, витаминно-минерални комплекси и редица други хранителни добавки. След тренировки е необходимо да се консумират протеинови палачинки с бадемово мляко или белтъчен коктейл.

Как тренират?

Ангелите тренират постоянно, като поставят акцент силови упражнения с допълнително тегло – клякания, напади, лицеви опори, мъртва тяга, упражнения за бицепс и трицепс. Също са препоръчителни пилатесът и активните спортове – бокс, балет.

Във фитнес залата е необходимо да се тренира не по-малко от 4 пъти седмично, а у дома – 3-4 пъти. Така всеки ден момичетата се подлагат на сериозни физически натоварвания, понякога и 2 пъти дневно. Важно – тренира се на празен стомах, като тренировка се изпива по чаша черно кафе.

Кога да се очакват резултати?

Ефектът ще бъде забележим след не повече от 4 месеца, но този режим е много труден за изпълнение от една работеща жена. Освен това изисква допълнително възстановяване, и да се издържи на него, е необходима силна мотивация.

А ангелите я имат – огромни хонорари, нови договори и обожанието на милионите мъже, които се радват при вида на техните фигури из интернет и по кориците на списанията. Но следва да се има предвид, че тяхното здраве се следи от цял екип диетолози, треньори и лекари.

Без надлежен контрол жената рискува да получи дисбактериоза, бъбречно-каменна болест, интоксикация, тромбоза и други заболявания, дължащи се излишното количество белтъци в организма.

Как „ангелите“ на Victoria’s Secret постигат своите съвършени фигури
4.6 (91.79%) 39 глас[а]

Мария
Написана от Мария октомври 29, 2015 14:56
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи