Как да достигате едновременно до оргазъм с вашия партньор

Мария
Написана от Мария април 11, 2015 15:45

Как да достигате едновременно до оргазъм с вашия партньор

На въпроса какво е идеален секс, всеки отваря по свой начин, но всички се съгласяват, че неизменен атрибут на идеалния секс е едновременния оргазъм. Само си представете – страст, стенания, приближаващи ви до незабравимия екстаз и вие едновременно падате без сили в леглото.

Може да се каже еднозначно, че едновременният оргазъм е това, което обединява и сближава партньорите по време на секс. Но въпреки това е много трудно и двамата партньори едновременно да достигат до върховното удоволствие.

Както е известно, обаче няма нищо неизпълнимо, поради по време на секс „впрягаме“ всички свои сили към постигането на едновременния оргазъм и резултатът ще надмине всички ваши очаквания.

Едновременен оргазъм – статистика

Според статистическите данни мъжете достигат върха на насладата много по-бързо от жените, именно поради това на много двойки им е изключително трудно да достигат едновременно оргазъм. И какъв е изходът от тази ситуация?

Те са всъщност 2 – мъжът да отложи своята еякулация или жената да ускори достигането до оргазъм. От учените вече отдавна е доказано, че центровете на удоволствие при противоположните полове се намират на различни места.

При мъжете основната ерогенна зона се намира в техния полов член и има физиологичен характер, същевременно центърът за наслада при жените е в главата и има повече психологически характер, отколкото физиологичен.

По този начин, само взаимното разбиране и желание да си доставите неземно удоволствие един на друг може да доведе до едновременен оргазъм.

В тази връзка, специалистите в областта на сексологията провели изследване, в хода на което установили, че само двойките, които са вече от няколко години заедно, могат да достигат едновременно до оргазъм без усилия.

Те си обясняват това с факта, че партньорите, които са от няколко години заедно детайлно са опознали един на друг телата си и знаят как да въздействат на партньора си и така те разбират как да „подпъхнат“ своя оргазъм под оргазма на своя партньор.

Още младите, но достатъчно амбициозни двойки им се налага първо много да научат един за друг и едва тогава да ще успяват да достигат до върховното удоволствие едновременно със своя партньор.

Как да постигнете едновременно върховното удоволствие?

И така, ето няколко начина, които ще ви помогнат да достигате едновременно до оргазъм с партньора си, въпреки това не забравяйте, че за това е необходимо огромно желание и усилия и от двама ви и тренировка, затова не се разочаровайте, ако от първия път може и нещо да не се получи.

1. Често сменяйте позите

Желателно е за един полов акт да смените 3-4 пози. Смяната на позите може малко да забави еякулацията на партньора ви и да ускори вашия оргазъм, като по този начин шансовете ви да ги „съвпаднете“.

2. Повече разговаряйте

Партньорите никога няма да намерят общ език в леглото, ако те не си говорят. Необходимо е да споделяте своите впечатления, усещания и да не се срамувате по време на половия акт да използвате такива думи като „по-бързо“, „по-бавно“, „по-силно“ и така нататък. Именно говоренето в леглото ще ви помогнат да достигнете едновременен оргазъм.

3. Ласки и милувки

Не забравяйте за предварителните ласки, които ще ви помогнат да постигнете едновременно върховното удоволствие. Милвайте се един на друг и наблюдавайте поведението и емоциите на своя партньор.

Как да достигате едновременно до оргазъм с вашия партньор
4.6 (91.5%) 40 глас[а]

Мария
Написана от Мария април 11, 2015 15:45
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи