Как да не превърнете вашия мъж в импотент

Мария
Написана от Мария септември 27, 2016 21:55

Как да не превърнете вашия мъж в импотент

Акценти:

  • Достойнство - мъжко
  • Комплимент - думи
  • Отношения - интимни

Свързани:

Сексуалните проблеми при мъжете далеч невинаги възникват по физиологични причини.

Неправилното поведение на жените по време на интимна близост, което се повтаря често може да доведе до еректилна дисфункция техния партньор.

Така наречената психологическа импотенция може да стане причина за реална такава, ако съпрузите не успеят да обсъдят и решат проблема помежду си или да се обърнат за помощ към специалист.

Освен това никой няма спори, че от благоприятен изход в създалата се ситуация са заинтересовани и двамата партньори.

Желанието за сексуална близост възниква при мъжете първо в главния мозък в отговор на визуален образ, спомени или фантазии.

Импулсът, възникващ в тази връзка, се предава на нервната система към половия орган на мъжа, който реагира с увеличаване на размера, дори допълнителна тактилна стимулация.

Но всички мъже, както и жени, имат своите психологически особености.

Затова и причина за еректилна дисфункция може да бъде вродено понижено сексуално желание или психологически травми, преживени в тийнейджърска възраст, проявяващи се в зряла.

Антисексуално възпитание, получено в семейството, нездравословен начин на живот, натрупала се умора, преживян стрес, лоша комуникативност и много други фактори също неблагоприятно се отразяват на сексуалната функция по време на интимен контакт.

Ако става въпрос за постоянна двойка в брак или които партньори от дълго време живеят заедно, от повечето изброени проблемът мъжът може да бъде избавен от неговата жена. Внимателното и грижливо отношение на любящата партньорка са способни да направят такова чудо.

Има ли някакви препоръки и какви грешки не трябва да допуска жената по време на интимна близост.

Има няколко варианти на неправилно поведение на партньорката, които предизвикват негативна реакция на партньора, особено ако прави тези грешки доста често.

Какво не трябва да прави жената по време на секс?

1. Не се разсейвайте

Когато сте в леглото с вашия мъж, забравете за ремонта, лошите оценки на вашия син, и неприятностите в работата.

Постарайте се да се съсредоточите върху самия процес, за да получите удоволствие самата вие и да доставите не по-малко удоволствие на своя партньор.

2. Не мислете за контрацепцията

Ако не планирате раждането на дете в обозримо бъдеще, всички технически моменти трябва да се уговорят предварително, а всичко необходимо трябва да бъде на една ръка разстояние в необходимия момент.

3. Отложете за после своите истерии

Сълзите и неуместният смях преди и след секс, и фрази от рода – обичаш ме, не ме обичаш, отбиват всякакво желание у вашия избраник и го карат да се държи по-далеч, за да не предизвиква подобен изблик на емоции.

4. Погрижете се за еротичното бельо

Колкото и да странно, някои жени не се грижат за своята сексуална привлекателност в леглото. А еротичното бельо, елементите на играта добавят немалко ярки краски в интимните отношения и разгарят огъня на желанието още по-силно.

5. Хигиената никой не я е отменял

Неприятната миризма, неспретнатото тяло еднакво неблагоприятно действат на либидото на двамата партньори.

6. Вашият партньор е най-добрият

Не си помисляйте, дори и косвено да обидите вашия мъж по време на секс. Не го сравнявайте с минали мъже, мислете какво говорите.

И още като говорите на мъжкото достойнство „малкият“ или „малкият приятел“, не очаквайте от вашия избраник да възприеме вашите думи като комплимент.

Как да не превърнете вашия мъж в импотент
4.6 (91.43%) 21 глас[а]

Мария
Написана от Мария септември 27, 2016 21:55
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи