Как да подобрите чувствително сексуалния си живот?

Диана
Написана от Диана ноември 14, 2015 10:07

Как да подобрите чувствително сексуалния си живот?

Акценти:

  • Секс - грешки
  • Порно - внимание
  • Техники - задължителни

Свързани:

Сексът е едно от най-приятните, ако не и най-приятното, нещо в живота на всеки човек. Той е нормална човешка нужда и част от ежедневието на почти всеки от нас, обвързан или не чак толкова обвързан, да речем.

Много от хората са обсебени с това как да направят секса по-хубав, как да станат по-добри в него, как да изпитат по-голямо удоволствие, как да доставят по-голямо удоволствие и т.н. и т.н. Поради тази причина, Интернет, книгите и всякакви други източници на информация са пълни със статии за най-различни, понякога дори извратени, секс техники и методи, а разказите на приятелите ни, понякога са способни дори да ни уплашат.

Или пък обратното – да ни накарат силно да поискаме и ние да изпробваме това, за което ни се говори.

За какви наши действия да внимаваме?

На всеки му влияе нещо различно и за да знаем какво на нас ни доставя удоволствие трябва да изпробваме и практикуваме всякакви нови неща. Защо да се ограничаваме до традиционната любов, когато можем да й придадем иновативност, цвят, та дори и повече емоция, ако знаем как.

Въпреки всичко е добре да помним, че по време на секс трябва и да избягваме някои грешки, които могат да ни накарат да се почувстваме като глупаци – тоест да не се „филмираме“, образно казано, и да решим, че сме родени за порно звезди – можете да изглеждате смешно в очите на партньора си, ако преувеличавате с драматизма и сцените – важно е да знаем, че всъщност в държанието и поведението по време на секс в истинския живот няма чак толкова голяма прилика с това във филмите за възрастни.

Затова не бива да се „прехласваме“ да изглеждаме като порно звезди и да се „вживяваме“ прекалено много в роля.

За да разберем на какво да наблегнем е най-добре да анализираме самия си партньор – трябва да обръщаме внимание на това кое му харесва и кое не – в повечето случаи това не представлява трудност – то си личи.

Не е добра идея да изпробваме неща, които са прекалени и е възможно да го/я притеснят. Що се отнася именно до точно такива техники, които са прекалено странни или извратени е добре да обсъдим с човека до нас първоначално дали би имал против нещо подобно, защото иначе рискувате не само да не задоволите нуждите му по време на секс, ами и да си останете без секс партньор.

И все пак, има някои неща, които задължително трябва да включите в интимния си живот.

На първо място, това са целувките по време на секс. Това е един от най-добрите начини да поддържате възбудата. Но от време на време – не е добра идея да се „мляскате“ непрекъснато, защото ефектът от самия секс може да се загуби.

И все пак е добре често да доближавате устните си до тези на партньора си – за жените това придава дори и повече емоционалност на половия акт.

Освен това е добра идея, да подобрите любовната игра. Включете всичко, за което се сетите в нея.

Не минавайте през тези действия просто „ей-така“, за да стигнете по-бързо до самия секс, защото ще се забележи от другия и възбуждането може да се окаже дори и по-трудно. По-добре подобрете уменията си и покажете на партноьра си, че влагате всичко от себе си.

Как да подобрите чувствително сексуалния си живот?
4.5 (89.33%) 45 глас[а]

Диана
Написана от Диана ноември 14, 2015 10:07
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи