Как да разпалите страстта – 8 начина за увеличаване на секс активността

Мария
Написана от Мария юни 13, 2016 23:06

Как да разпалите страстта – 8 начина за увеличаване на секс активността

Акценти:

  • Ерогенни зони - въздействие
  • Слънчеви бани - витамин Д
  • Ароматерапия - сексуални действия

Свързани:

Какво да правите, ако партньорът ви иска по-често секс? Но пък някои хора нямат чак такава голяма нужда да правят секс, и за тях са напълно достатъчни няколко пъти дневно.

Как да усилите сексуалните си желания, за да бъдете на една вълна?

Това е обяснимо при жените нивото на тестостерона – хормонът, отговарящ за сексуалното желание, е минимум 10 пъти по-малко, отколкото при мъжете.

Този хормон между впрочем отговаря и за издръжливостта, силата, голямата мускулна маса, тоест типично мишките признаци.

Но използването на препарати с тестостерон за повишаване на либидото изобщо не са препоръчителни, дори и под формата на гелове за външно приложение.

Повишаването на нивото на мъжкия полов хормон в женския организъм по фармакологичен път неизбежно води до изменение на външността в мъжка – започва да растат мустаци и брада, кожата става груба и мазна, гласът – по-дебел и т.н. Освен това излишъкът от тестостерон при жените блокира менструалния цикъл и води до безплодие.

Затова ще разгледаме по-безобидните начини за усилване на сексуалното желание.

1. Еротични фантазии

Книгите с игрив сюжет, с описание на пикантни подробности, а също и красивите филми за любов могат да ви тласнат да повторите в живота си екранната романтика, и активизират сексуалното желание.

2. Спорт редовно

Физическите упражнения леко повишават нивата на тестостерон в организма. Неслучайно при всички спортистки е с по-високо ниво, отколкото при останалите жени. Това е научен факт.

Но това не означава, че трябва да вдигате щанги или да мятате гюле. Обикновеният фитнес е напълно достатъчен. Изберете това, което ви харесва – плуване, танци, аеробика и т.н. Така и фигурата ви ще бъде по-стегната, което също е важно за сексуалната привлекателност.

3. Ароматерапия

Макар и миризмите като такива да не могат да предизвикат привличане и ви тласнат към активни сексуални действия, въпреки рекламите, приятните аромати в спалнята настройват човек на еротична вълна, повдигат настроението.

И не забравяйте да подарите на своя мъж парфюм, който именно на вас ви харесва.

4. СПА-процедури

Топлата вана отпуска, облекчава умората и стресът няма да попречи на любовните ви авантюри. Хидромасажът, и по-точно въздействието на насочената водна струя към определена част от тялото, може доста силно да възбужда.

Така че може да се поесперименктира под душа, докато мъжа ви ви изчака в леглото, и се връща подготвен. Или вземете душ или вана заедно.

5. Правилно хранене, внимание към здравето

Не забравяйте не само за редовните посещения при лекар, но и на други специалисти, включително и зъболекар. Всяко неприятно усещане отвлича, разсейва и потиска сексуалното желание.

6. Мъжки комплименти

Известно е, че мъжът обича с очи, а жената с уши. Колкото се може по-често провокирайте мъжа да ви се възхищава, да ви говори колко сте хубава.

7. Слънчеви бани

Ултравиолетовите лъчи въздействат на кожата и водят до образуването на витамин Д и впоследствие на тестостерон. Но загарът трябва да бъде лек.

Прекомерното излагане на слънце води до стареене на кожата и може да предизвика развитие на меланома.

8. Въздействие на ерогенните зони

При много зони такава зона е шията. Могат да се използват висящи обици, които биха могли да въздействат на тази област и да повишат сексуалното желание. Други се възбуждат от ласкави докосвания на гърдите.

Как да разпалите страстта – 8 начина за увеличаване на секс активността
4.6 (91.67%) 24 глас[а]

Мария
Написана от Мария юни 13, 2016 23:06
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи