Как да се разпореждате със свободната сексуална енергия

Мария
Написана от Мария октомври 27, 2015 15:16

Как да се разпореждате със свободната сексуална енергия

Акценти:

  • Отношения - пауза
  • Женска психика - уязвима
  • Внушения - податливост

Свързани:

Сексът от много млади дами се възприема, като право да имат свой собствен личен живот. Но при по-възрастните всичко е по-различно.

Сексът вече е престанал да бъде средство за утвърждаване на собствената личност, билет за клуба на избраните. По правило, той хармонично допълва целият спектър от жизнени впечатления.

В различните моменти сексът за жените се превръща в откритие, увлечение, приятно допълнение към общуването, важен чувствен процес.

Любовта и сексът в идеалния женски свят винаги трябва да се съчетават. Макар и това невинаги да се случва.

И когато вие сте отново в режим на очакване на любим човек, то и сексът няма как да бъде осъществен или правенето му е по-скоро неуместно.

Можете колкото искате да се убеждавате, че се чувствате отлично и същевременно да не правите никакъв секс. Но пък сексуалната енергия няма къде да отиде.

И това не е просто сексуална енергия, а море от неупотребени чувства и желания, които не могат да намерят изход. Какво да правим с всички тях?

Весели експерименти

Как прекарвате времето си по време на пауза в интимните отношения? Отивате да пазарувате с приятелка, която си търси активно партньор, или пък във фитнес залата с приятелка, която е на поредната диета?

Или отивате на тренинг за развитие на магическата страна на женската същност?

Всеки от избраните начини за прекарване на времето може да изпълни живота ви с нови ярки впечатления. В магазина можете да си купите много красиви неща и да си направите с всичко това умопомрачителна фотосесия.

След това задължително ще я публикувате в социалните мрежи и ще съберете океан от внимание. Във фитнес залата изведнъж ще ви стане много весело, а инструкторът ще бъде истински красавец.

И може да не трябва да се прибирате у дома веднага след работа, тъй като винаги има повод да отидете на среща с някой близък познат.
За магическата женска същност не е нужно и да се говори. Това е много важен компонент от психологическия растеж на всяка жена.

Навярно, вие трябва да бъдете загадка, и това ще бъде точно най-необичайното, което ще ви отличава значително от останалите жени.

Намерете кормилото на управлението

И всички тези начинания в крайна сметка ще се окажат обременяващи. Заради това, че сте си купили нещо, което не ви е необходимо, ще ви наложи да продаде тези 5 рокли, които са предназначени за коктейл и обувки на високи токове.

Макар и всяко момиче да трябва да си направи красивата фотосесия, поне веднъж в живота, то парите за дрехи обикновено нямам как да си върне.

Картата за фитнес залата обикновено си остава неизползвана в по-голямата си част. Ако нямате определена цел, то ще ви бъде много трудно да отидете на фитнес сама, а отслабващите ви приятелки се предават още по-бързо.

А да се приобщавате към удивителните и всезнаещите майстори на женската същност, и прочие чародеи, дори е опасно.

Ако сте в достатъчно уязвимо след прекратяване на отношенията с предния ви партньор, то вие сте много податливи на внушения и на различни влияния.

И как ще повлияе тази информация на психиката ви? Резултатите е трудно да се предскажат. Но правило №1 е винаги да се интересувате от образованието на специалиста, на когото смятате да се доверите.

Как да се разпореждате със свободната сексуална енергия
4.4 (88.72%) 39 глас[а]

Мария
Написана от Мария октомври 27, 2015 15:16
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи