Какво харесват жените в пениса?

Калина
Написана от Калина септември 11, 2015 19:01

Какво харесват жените в пениса?

Акценти:

 • Какво харесват жените в пениса?
 • По каква скала оценяват жените мъжкият полов член?
 • Какви са характеристиките, по които жените оценяват мъжките гениталии?

Свързани:

Темата за привлекателността на мъжкото и женското тяло никога не е изчерпана напълно. Учените непрекъснато провеждат изследвания, които показват не само функциите и характеристиките на половите органи, но и предпочитанията и нещата, които предизвикват интерес в тялото на противоположния пол.

В едно скорошно проучване става ясно какво харесват жените в мъжкия полов член. Новото проучване е публикувано в списанието „Сексуална медицина“ и има основната цел да определи кои качества в мъжкото достойнство могат да се определят като привлекателни за дамите.

Изследователи от Университета в Цюрих, Швейцария задават въпроси на група от 105 жени, които са на възраст 16-45 години, като предоставят снимков материал на различни мъжки полови органи, които се приемат като нормално изглеждащи.

Дамите трябва да отговорят на въпросите на учените и да посочат кои качества на пениса са най-важни, когато се оценява привлекателността на мъжете. По-конкретно, участниците са помолени да оценят следните атрибути като ги подредят по важност: дължина на пениса, обиколката му, позицията и формата на меатуса (отвора, от където излизат течностите), формата на главичката (заобления връх или главата на пениса), вида на скротума, кожата на пениса, поява на пубиса и цялостния вид на пениса.

Кои от тези качества са най-важни за жените?

Може би не е изненадващо, че характеристиката за позицията и формата на меатуса на мъжете не е имала голямо значение за дамите. Почти толкова незначителна е и появата на скротума, съобщават изследователите. Въпреки това може да се изненадате, като научите, че третата най-малка по важност характеристика е дължината на пениса. Точно така, момчета оказва се, че размерът не е от голямо значение.

Кои качества на пениса са привлекателни за жените?

Оказва се, че дамите имат подобни интереси, когато става въпрос за характеристиката на пениса. Участничките в изследването класират цялостната козметична визия на пениса като най-привлекателното му качество. При оценката за гениталиите на мъжете дамите вземат предвид грижите, които се полагат за окосмяването на пубиса. Резултатите от изследването показват, че появата на окосмяване по тялото е втората най-важна характеристика, която може да отблъсне жените, ако не се полагат необходимите грижи за премахването му. На трето място дамите посочват обиколката и външния вид на кожата на пениса, последвано от формата на главичката му.

Освен да отговори на дълго дискутирания въпрос, свързан с оценката на пениса проучването има и научна цел: то се провежда, за да се информират лекарите, които работят с пациенти от мъжки пол за състоянието, по-известно като хипоспадия. Когато мъжете имат хипоспадия или отвора на уретрата на пениса (гореспоменатата меатус) се намира в долната му страна, вместо на върха. Според проучванията по-голяма част от мъжете, които имат подобна форма на пениса смятат, че трябва да се подложат на операция за коригиране на това състояние, понеже члена им изглежда необичайно. Всъщност някои от здравните специалисти са склонни да насърчават пациентите си да направят хирургически променени, които да им помогнат да изглеждат по-добре.

Като част от проучването на участничките са показани и снимки на обрязани пениси, преди и след хирургическа намеса, както и след операция за коригиране на хипоспадия. Изследователите са установили, че жените смятат, че хирургически промените пенисите не се отличават особено от първоначалния им вид, когато не са подложени на операция.

Какво харесват жените в пениса?
4.6 (92.8%) 25 глас[а]

Калина
Написана от Калина септември 11, 2015 19:01
Напиши коментар

2 коментара

 1. Николай март 24, 23:00

  Здравейте, никога не съм си мислил че пенисът ми е малък, в смисъл не съм чувал оплакване от никоя от момичетата с които съм бил. Преди няколко дни попаднах на приятна оргия с приятели (три момчета и две момичета) и за мое учудване моят беше най малък. Преди това не бях виждал наживо еректирал друг пенис освен моя. Точните ми размери са 16см измерване от към корема и 17.5 от към топките… Не знам от къде е правилно да се измери за пръв път го правя. На ширина е 4см широк и 3 дебел или обща дебелина 4×2 i 3×2 или общо 14см. Четох тези дни че 15-18см на дължина и 12-14 на обиколка дебелина било приличен размер… Така и не ми стана ясно как е правилното измерване защото всеки знае има разлики от пред корема и от към топките 🙂 Моля ако може повече жени да реагират да кажат от техния опит как са нещата, не само пичове да пишат.

  Отговори на този коментар
  • Мария март 29, 15:30

   Правилното измерване е отгоре, като метърът или съответно линията се поставят на повърхността на кожата, без да се натиска навътре, средностатистическият размер за България е от 14.88 до 16.09 см, според изследване от 2013 г., попадате в границата – нормално голям, дори леко по-голям от нормалните размери на мъжкото достойнство в България.

   Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи