Кама Сутра – 5 секс пози, при които женското дупе изглежда много апетитно

Мария
Написана от Мария август 20, 2016 20:48

Кама Сутра – 5 секс пози, при които женското дупе изглежда много апетитно

Акценти:

  • Удоволствие - получаване
  • Пенис - кръгови движения
  • Равнодушие - стимулация

Свързани:

Може би сте наясно, че 85% от мъжете обръщат внимание на женското дупе. Но, ако не сте наясно, все пак да ви предупредим. В тези 5 пози в секса твоето дупе може да побърка всеки мъж.

1. X-файл

В тази поза мъжът ще бъде не само щастлив от своята пасивна роля, но може и да се полюбува на твоето дупе.

Оседлай партньора с гръб към него, след това изпъни краката към неговите рамене, отпусни гърдите между краката му и започни да се плъзгаш нагоре надолу по неговия член.

След като се почувстваш във вихъра си, започнете да редувате стандартните фрикции с движения назад-напред, напрягай и отпускай интимните мускули.

Доколкото тази секс поза обезпечава много плътен генитален контакт, едва ли ще ти остави равнодушна с твоя партньор.

2. Полустойка на глава

Ако обичаш позата, при която мъжът е отзад, Камасутра предлага малко експерименти. Застанш с лице към леглото или креслото, наклони се и се опри в него с глава и ръце.

Когато партньорът проникне в теб, помоли го да го повдигне единия ти крак и да държи за глезена по време на фрикциите.

Тъй като кракът ти е повдигнат, откриваш на своя партньор директен достъп до Ж точката, активната стимулация на която ще те доведе до оргазъм за рекордно кратко време.

3. На трона на любовта

Партньорът се оказва под твоята пълна власт – жената е отгоре и определя ъгълът на проникване, темпът и силата на фрикциите.

Сложи твоето момче да легне по гръб, подложи под раменете му възглавница и го помоли да свие крака си в коленете, опри се с ръце в бедрата му и нека танцът на любовта да започне.

Можеш да изпишеш с вагината си на неговия член осморка, да го дразниш с повърхностни фрикции, здраво да обхващаш главата на пениса му, напрягайки мускулите на влагалището.

Тази секс поза дарява пълна свобода на сексуално изразяване, а какво би могло да бъде по-добре от това?

4. Кучешката

Класическа „Камасутра“ – секс поза, при която мъжът е отзад е добра това, че без всякакви усилия осигурява максимална стимулация на Ж-точката, освен това в нея има нещо първобитни, а това не може да не вълнува младите жени.

Искаш да добавиш в тази дива секс поза още малко пикантност? Няма нищо по-лесно! Правете секс в кучешката поза пред огледалото! Или помоли твоя любим леко да те шляпва по дупето по време на фрикциите!

Впрочем, ако вместо агресивен секс предпочиташ романтичен, може и твоето момче вместо да те шляпва агресивно, да го прави.

5. Буги-Вуги

Много мъже определят тази поза като една от най-любимите си, тъй като жената е отгоре, и всичко, което се изисква от тях в този случай, е да се отпуснат и да получат удоволствие.

Впрочем, повечето жени също не остават равнодушни към нея, тъй като напълно контролират процеса, определят честотата и дълбочината на проникването, освен това при тази секс поза активно се стимулира Ж-точката.

Най-важното е да не се бърза. Преди да се отпуснеш върху пениса, направи няколко кръгови движения, притискайки с вагината главата на члена, след това започни с фрикциите, като оставяш пениса да прониква все по-дълбоко и по-дълбоко.

Кама Сутра – 5 секс пози, при които женското дупе изглежда много апетитно
4.5 (89.09%) 22 глас[а]

Мария
Написана от Мария август 20, 2016 20:48
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи