Късен девственик – нужен ли е на дамите мъж без опит в секса

Мария
Написана от Мария август 30, 2016 00:33

Късен девственик – нужен ли е на дамите мъж без опит в секса

Акценти:

  • Девственост - закъсняла
  • Благодарност - ученик
  • Топлота - силна ерекция

Свързани:

С всяка година психолози, сексолози, педагози отбелязват все по-ранно начало на сексуалния живот сред подрастващото поколение.

16-годишните майки и татковци вече не изненадват никого. Въпреки това немалко юноши и девойки не бързат да се разделят с девствеността. Понякога сред тях се срещат и доста зрели хора.

1. Предизвикват недоумение

Когато момичето се стреми да запази своята невинност до брака, това предизвиква умиление и възхищение. При мъжете-девственици ситуацията е друга.

Ако на 18-20 години мъж без интимен опит се възприемат още нормално от противоположния пол, то по-големите представители на силния пол се сблъскват с многобройни женски предразсъдъци.

Дамите желаят да разберат – защо се е случило така? Може би, мъжът има сериозни проблеми със здравето, потенцията, или лош характер? Или може би изобщо не е от този свят?

2. Неразбудените

Разпространено мнение е, че при късните девственици липсва влечение към противоположния пол. Това е вярно само отчасти.

Сред съхранилите невинност до 25, или дори до 30-годишна възраст с ниско ниво на мъжките хормони и слаб интерес към противоположния пол.

Но това съвсем не означава, че такива мъже са асексуални или не са способни на пълноценен сексуален акт. Мъжката сексуалност, както и женската, може да се разбуди, твърдят експерти.

Напълно е вероятно мъжът да не проявява явен интерес към противоположния пол именно защото още не е срещнал явен интерес към жените именно защото още е успял да срещне своята любима и единствена.

А когато близкият по дух човек се появи на хоризонта, сексуалният живот може да се подреди.

Разбира се, при мъжа с нисък хормонален фон не му съдено да стане полов гигант, но той е напълно способен да бъде любящ и верен мъж, достоен баща. За много жени именно това в партньора е най-важното.

Такъв уж характер…

Често късното начало на сексуалния живот не е свързано с хормоналния фон, а с характера на човека. Ако мъжът е затворен, срамежлив, стеснителен, неуверен в себе си, тогава му е трудно да завоюва женското сърце. Причина за проточилата се във времето девственост може да е горчив опит за неуспех при опит да се избави от нея.

Ако кавалерът не е успял при първия път, а на жената не ѝ е стигнала деликатност и тактичност да си затвори очите за това, на него може за дълго време да му изчезне желанието да се занимава с ТОВА.

Мъжът изпитва чувство за разочарование от себе си и често към противоположния пол. След такава случка обикновено се изисква доста време за възстановяване.

Учителка първа моя

Жената, срещнала мъж, който няма сексуален опит, не трябва да си мисли, че този факт сам по себе си вече характеризира човека отрицателно.

Ако кавалерът по-рано не се е отдавал на интимни ласки, то това не означава, че не е достоен за женско внимание. Напълно е възможно да е очаквал именно тази жена и да стане за нея верен и надежден спътник.

Ако партньорката не жали време и топлота, за да научи новобранеца на всички мъдрости на интимната близост, за награда може да получи вечна благодарност от ученика към първата учителка.

Често тази жена се превръща в негова съпруга, най-важният човек в живота му.

Не трябва да се бърза

Понякога по време на интимни контакти с девственици се случват казуси – дори ако мъжа получи силна ерекция, получава паническа атака и бяга от бойното поле.

Късен девственик – нужен ли е на дамите мъж без опит в секса
4.5 (90.29%) 70 глас[а]

Мария
Написана от Мария август 30, 2016 00:33
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи