Кои са причините жените да изневеряват

Калина
Написана от Калина февруари 19, 2015 19:53

Кои са причините жените да изневеряват

Акценти:

  • Защо жените са по-склонни от мъжете да изневерят?
  • Кои са причините жените да изневеряват?
  • Какво търсят жените и защо се стига до изневяра?

Свързани:

Изневярата е тема табу за повечето хора, дори е описана и като грях, предателство към партньора и неуважение към себе си.

Но едно скорошно проучване разкрива странни факти около това да изневериш на партньора си и по-специално, когато жената изневерява.

Брак, в който има елемент на изневяра според вас е брак, който ще бъде разрушен в най-скоро време нали?

Но според това странно проучване излиза, че 67% от анкетираните жени на възраст между 35 и 45 години биха изневерили, но в никакъв случай не биха искали да прекъснат брака си.

Един вид те са щастливи със своя партньор и въпреки това търсят нещо различно, за разнообразие.

Да, ако на някой мъж сред читателите, жена му изневери, той няма да приеме, че тя е щастлива с него и че всичко е наред.

Никога един мъж не би приел, че жена му го уважава и е доволна от него, но просто търси неща за „разнообразие”.

Но това е гледната точка на мъжете, а според анкетираните жени, малко романтична страст никога не е излишна и те споделят, че не намират нещо странно в това.

И ние от екипа се замислихме що за жени са били анкетирани, но това сочат проучванията.

Но нещата всъщност не са толкова прости, колкото звучат, „не е като да се насрочи дата и през въпросната нощ да се случи нещо”  – казват водещите на проучването.

Изследователите казват, че женската, а дори в случаи и мъжката гледна точка е такава, че когато липсва разнообразие всичко омръзва.

Когато налице е 20-годишна връзка, партньорите в повечето случаи са свикнали един с друг, приели са се като даденост и въпреки, че не могат един без друг, дори и когато се обичат  и двете страни споделят, че просто са си омръзнали.

„Сексът с един човек за дълъг период от време определено доскучава на даден етап” – казват учените, които са провели това проучване.

В повечето случаи, въпреки дългото време, което и мъжът и жената са прекарали заедно в своята връзка, те все още не са се научили как да говорят помежду си, особено що се отнася до сексуален контакт.

Рядко някой е склонен на компромиси, а както знаем, една връзка без компромиси не може да просъществува дълго време.

„На един му харесва едно, на друг – друго и ако не се стигне до средно положение между двете страни, просто тяхната връзка е обречена” – казват учените.

„Също така, двойките си нямат и на идея как да говорят за секс и как всеки да изкаже на глас своите интимни желания, което води до една тъмнина, хвърлена върху техния сексуален живот

„А има ли неразбирателство, тъмнина и тайни, работата няма да стане, ето това е и причината за толкова неуспешни бракове, а дори и при успешни единият партньор (жената в повечето случаи) е склонна да потърси нещо различно” – казва д-р Джени Скайлър, сексуален терапевт и директор на иснтитута за интимни отношения в Колорадо.

Предложението на експертите е да внесете малко разнообразие в своя сексуален живот.

Те съветват да посетите брачен консултант и сексолог, където да се научите да говорите и следващия път да разрешите сами проблемите си.

Също така, експертите съветват да посетите някой секс магазин и да си направите хубави подаръци, които със сигурност биха могли да внесат малко настроение във вашата спалня!

Кои са причините жените да изневеряват
4.5 (89.86%) 69 глас[а]

Калина
Написана от Калина февруари 19, 2015 19:53
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи