Любов на плажа – топ 5 предимства и недостатъци на курортните връзки

Мария
Написана от Мария август 12, 2016 02:48

Любов на плажа – топ 5 предимства и недостатъци на курортните връзки

Какви опасения предизвикват мимолетните връзки по време на отпуската?

Защо е опасна и едновременно приятна една такава връзка за жените?

Лято, отпуск, пътешествия… Винаги с нетърпение очакваме новите впечатления. Защо курортната връзка не е никакво приключение? Може би всеки втори се изправя пред дилемата да започне или не такава романтична връзка.

Следва да отбележим, че невинаги една такава кратка връзка включва интимна близост. Всеки решава колко далеч може да достигне във връзката, която ще трае само по време на отпуска.

Плюсове на курортния роман – защо е наистина прекрасен?

1. Дава възможност на жената да се почувства отново желана, красива и обаятелна. Това е важно за повдигането на самооценката, и особено необходимо, ако у дома я очакват рутинни отношения или напротив – работата е превзела и личния живот. Отпускът е място за експерименти и нови впечатления.

2. Ако още търсите още истинската любов, летните курорти са едно от местата, където можете да я срещнете. По статистика, около 2% от летните връзки завършват със сватба.

Не щеш ли и вие сте попаднали в тези проценти? Най-важното е да не давате на партньора да разбере, че сте настроена сериозно, защото можете да го изплашите.

3. Предоставя ви се възможност да влезете в друга роля – на кокетка или капризно момиче, ако в ежедневието сте обикновен директор на търговска компания, където няма място за сантименталности, или пък на фаталната жена, ако у дома сте скромна домакиня.

4. Дава воля на фантазията – можете смело да експериментирате в леглото,за каквото по-рано не сте и смели да си помислите, и същевременно да се научите на нещо ново.

5. Много хора след отпуск качват излишни килограми – а връзката със симпатичен кавалер по време на почивката, ще ви кара да се държите в ръце и няма да позволява да прекалявате с храната.

Минуси на курортните връзки

1. Дава ви се възможност да се настроите за кратък флирт, но на сърцето няма как да заповядваш и е възможно да се влюбите. А ако партньорът не иска сериозни отношения? В крайна сметка можете да останете с разбито сърце и душевни терзания.

2. Или пък обратното – ще се сдобиете с преследвач. Вашият курортен спътник решава да ви има, използвайки всички възможни способи, а вие изобщо не желаете отношения до гроб, или пък у дома ви чака мъж с деца. Курортният мачо може да ви проследи и да разруши семейството ви.

3. Опасност от венерически болести и нежелана бременност

За каквито и да е кратки или сериозни отношения да сте настроени, винаги се пазете, докато наистина не се уверите в партньора.

4. Не е малък шанса да се срещнете с професионален мошеник с вид на ухажор. И след няколко срещи да останете без пари и накити.

5. Вашият кавалер може да се окаже много скучен, с който просто няма да ви е интересно, но когато рибата клъвне, ще започне да ви преследва. И какво – ще ви съсипе целия отпуск.

Помнете, че сте заслужила тези седмица-две и няма смисъл да си губите времето с такива хора от страх да не ги обидите или съобразяване на правилата за приличието.

Затова можете да кажете на човека, че ви е скучно с него и не искате да го виждате повече, вместо да си разваляте целия отпуск.

Любов на плажа – топ 5 предимства и недостатъци на курортните връзки
4.6 (91.82%) 22 глас[а]

Мария
Написана от Мария август 12, 2016 02:48
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи