Масло от канабис излекува 8 месечно бебе от рак

Калина
Написана от Калина юли 23, 2014 12:20

Масло от канабис излекува 8 месечно бебе от рак

Акценти:

 • Канабис лекува рак
 • Може ли канабисът да се справи с рак

Свързани:

Екстрактът от канабис премахна голям тумор, който не може да се оперира при 8 месечно бебе.

Според експерта по ракови заболявания, д-р Уилям Кортни, случаят е труден за обяснение, но отваря множество въпроси относно истинското действие на канабиса.

Тя разказва за чудодейното излекуване на най-младият й пациент, бебе на 8 месеца, което е имало огромен нподлежащ на операция мозъчен тумор в централната част в мозъка. Бащата на детето настоял за нетрадиционното лечение, което включвало използването на канабис. Той слагал по малко олио от канабис в биберон-залъгалка два пъти на ден. Като постепенно увеличавал дозата.

И чудо! До два месеца туморът значително намалял. Д-р Кортни подчертава, че успехът от начина, по който се давало лекарството на дете няма да предизвика негативни странични ефекти в бъдеще време. Благодарение на нетрадиционното лечение дето се е отървало от неприятните химиотерапии и радиационни облъчвания, които традиционната медицина използва за лекуване на някои видове рак.

И наистина, докато съвременната медицина все още отрича канабиса преди десет хиляди години старите култури са имали технология за извличане на маслото от растението. Канабисът първо се е сушал, след което чрез загряване се е извличало маслото. Така се е получавало почти пълно декарбоксилиране на THC-Acid в THC. Чрез създаването на големи количества THC значително се намалява негативните психоактивни ефекти. Които са минимални за доза от 10 мг.

Канабис лекува рак?

Проведено изследване в болница Бетесда в щата Мериленд завършва с Патент № 6630507. Този патент е от 2003 г. и доказва, че липсата на психоактивни вещества при специалната технология на извличане на маслото от канабиса.

Изследователите са открили, че съединението, наречена канабидиол, има способността да „изключва“ гена, отговорен за метастази в агресивна форма на рак т.е. да лекува раковите образования. И най-важното е, че в това вещество липсват психоактивните свойства на растението канабис.

Маслото от канабис лекува рак и това не е единичен случай, познат на лекарите. Освен това учените са установили, че той може да намали броя на инфарктите с 66%. Чудното лекарство може да помогне и при инсулиново зависим диабетици.

Масло от канабис излекува 8 месечно бебе от рак
4.4 (88.7%) 46 глас[а]

Калина
Написана от Калина юли 23, 2014 12:20
Напиши коментар

5 коментара

 1. gebo февруари 5, 13:25

  Конопът е безценно полезно растение! Крайно време е да се реабилитира и полезните му части да се използват. Предполагам, че може да се измисли начин за намаляване наркотичния ефект.

  Отговори на този коментар
 2. Рокси февруари 8, 14:29

  Индустриалният коноп няма никакъв наркотичен ефект. Отглеждането му вече се възстановява във Франция, Италия, Полша, Румъния, а от 2014г и в България. През 70-те се отглеждаха хиляди декари в Добруджа. Като ученици дори ходехме на бригада на коноп.

  Отговори на този коментар
 3. milen април 17, 09:29

  maika mi ima tumorno zabolqvane 8 mm.I iskam da namerq tova maslo ot kanabis nqkoi moje li damikaje otkade dagozakupq ili kak dagonapravq

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи