Мъжките ерогенни зони – какво е длъжна да знае всяка уважаваща себе си жена

Мария
Написана от Мария юни 11, 2015 23:52

Мъжките ерогенни зони – какво е длъжна да знае всяка уважаваща себе си жена

Акценти:

  • Тайландски масажистки - тайни
  • Ерогенни зони - чувствителност към ласки
  • Интимни отношения

Свързани:

Доста разпространено е заблуждението сред нежната половина на човечеството, че ерогенните зони на мъжете се намират само и единствено в областта на слабините. Но това съвсем не е вярно.

Ерогенните зони са участъци на кожата или лигавиците, при въздействието на които възниква сексуална възбуда и усилване на ерекцията, ако говорим за мъжете.
Основното правило на идеалната любовница е да даде на мъжа, това от което той има нужда.

Но повечето мъже рядко разкриват тайните на своята сексуална природа на своите партньорки. Затова на жените често им се налага да действат по емпиричен път, проверявайки как ще реагира техния мъж на ласките на едни или други участъци на тялото.

Ако една жена е достатъчно търпелива, чувствителна и внимателна, след време на мъжа до нея ще му струва, че тя чете неговите мисли.

Да преминем към практиката!

Устни и език

Често интимните ласки започват с целувки. По устните и езика се намират огромно количество нервни окончания, улавящи и най-малкото въздействие.

Устните са много по-чувствителни от краищата на пръстите и дори от кожата на лицето, които се смятат за достатъчно нежни. Причината е в особено тънкият клетъчен слой. По лицето тези слоеве са 16, а на устните 3-5.

Човечеството е измислило стотици видове целувки – от кратките загатвания за докосване до страстните френски целувки, когато на ход идват движенията на езика и дори лекото захапване.

Някои движения дори имат собствени наименования, например „мелница“ – въвеждането на езика на единия партньор в устата на другия и обратното действие на връщане на езика; изискана целувка – въвеждане на езика в устата на партньора и се докосва небцето; царска целувка – „плъзгане“ на езика по зъбите на партньора и въвеждането му в неговата буза.

Не прекалявайте с въздействието върху тази ерогенна зона, не на всички им харесват следите от засмуквания или захапвания , макар че някои мъже гордо ги демонстрират като доказателство за тяхното съвършенство като любовници.

Крака

Много мъже си признават, че за тях е много вълнуващ масажа на стъпалата. И в тази връзка не е изненадващо, че в източните страни съществува традиция на измиване на краката на съпруга с вода.

Също така не следва да се пренебрегва зоната от обратната страна на коляното, тя е изключително чувствителна към ласки. Тъй като всеки мъж си има праг на чувствителност, някои от тези процедури по стимулация на ерогенните му зони, е възможно да предизвикат у него усещане за гъделичкане.

Най-важното

Обикновено жените са наясно как да стимулират пениса, перинеума и ануса, за да предизвикат още по-силна възбуда. Но тъй като вие желаете не просто секс, а нещо, което е необичайно и ще бъде запомнено от вашия партньор.

Тайните на тайландските масажистки

Често мъжете, които са живели в Тайланд и са имали интимни отношения с жени от местните усещат, че когато правят секс с друга жена, тоест която не е тайландка, нещо им липсва.

Оказва се, че жените от Тайланд поставят т.нар. „котва“ върху тялото на мъжа.
Ако по време на секс не се активира тази котва, на мъжа му се струва, че ласките нещо им липсва и не са толкова приятни. Така тайландките предотвратяват изневери.

Мъжките ерогенни зони – какво е длъжна да знае всяка уважаваща себе си жена
4.5 (90.77%) 65 глас[а]

Мария
Написана от Мария юни 11, 2015 23:52
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи