Мъжкото здраве и дължината на половия член

Мария
Написана от Мария май 30, 2015 09:51

Мъжкото здраве и дължината на половия член

Акценти:

  • Полов член - раззмери
  • Тестостерон - ниски нива
  • Пенис - уголемяване

Свързани:

Способна ли е недостатъчната дължина на пениса да повлияе на психологическото състояние на мъжа, правейки неговият живот дискомфортен?

Често именно размерът на половия член се превръща в един от решаващите фактори за реализацията на мъжа като личност, а също и показател, оказващ пряко влияние върху качеството на живота.

На първо място неудовлетворителният размер може да се прояви като скованост в общуването с околните хора, като загуба на интереси, на житейски ориентири, които водят до цялостна неувереност и комплексираност.

Възможно ли е още в детството да се предотврати проблемът с неудовлетворителния размер на пениса и да се определи колко хармонично ще бъде формирането на половия член при тийнейджъра, чийто организъм постоянно се променя?

Оценката на развитието на гениталиите в детска възраст създава известни трудности, тъй като когато се прави се отчита не само дължината на половия член в зависимост от възрастта, а също и обемът на тестисите и другите антропометрични параметри.

Затова са препоръчителни периодични консултации с детски специалист по урология и андрология.

Не е необходимо да се опитвате сами да определяте здравословното състояние на вашето дете, основавайки се на данни от различни таблици за възрастовите показатели за дължината на члена и за обема на тестисите. Най-добре е да се обръщате с тези въпроси към специалист.

Влияят ли недостатъчните размери на половия член и ниските нива на тестостерона на здравето на мъжа?

Размерът на пениса е отражение на общото здравословно състояние на мъжа, а също може да „разкаже“ много за състоянието на неговата ендокринна и репродуктивна система.

Тъй като размерът на пениса зависи от нивото на половите хормони – преди всичко от това на тестостерона и на неговите производни, в периода на пубертета, когато у човека най-интензивно се формират външните полови органи.

Понижените нива на тестостерона водят не само до забавяне на растежа на тъканите на половия член и до възникване впоследствие на психологически проблеми, но и до безплодие в резултат на понижаване, а впоследствие на пълното прекратяване образуването на полови клетки.

Поради това е необходимо възможно най-рано това състояние да бъде открито. От това колко своевременно мъжът ще се обърне с този проблем към лекар, пряко зависи и ефективността на лечението.

Възможно ли е малкият размер на половия член да предизвика проблеми с ерекцията?

Разбира се, при мъжете с ниски нива на тестостерона и с малък полов член са възможни проблеми с ерекцията както с органичен, така и с психологически произход.

Към настоящия момент са известни около 20 вродени заболявания, характеризиращи се с недостатъчен синтез на полови хормони и проявяващи се с малък размер на половия член, нарушаване на ерекцията и дори с безплодие.

Как може да се помогне на мъжа да увеличи размера на половия си член? Възможно ли е лечение, ако пенисът е недоразвит?

Към настоящия момент въпросът с увеличаването на размера на половия член е практически решен.

Основните терапевтични методи са хормоналната заместваща терапия по медицински показания, ефективна във всяка възраст, а също и увеличаване на дължината на пениса с помощта на екстензивен – разтягащ апарат заедно с операция и местна локална стимулация.

И колкото по-рано бъде започнато лечение, толкова по-силно изразен ще бъде резултатът от увеличаване на размера на пениса.

Мъжкото здраве и дължината на половия член
4.7 (93.33%) 36 глас[а]

Мария
Написана от Мария май 30, 2015 09:51
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи