Отново засечка – защо и на младите мъже се случва да имат проблеми в леглото

Мария
Написана от Мария септември 7, 2015 16:31

Отново засечка – защо и на младите мъже се случва да имат проблеми в леглото

Акценти:

  • Секс - тягостно задължение
  • Възвръщане на насладата
  • Несъмнено удоволствие

Свързани:

Защото младите хора смятат, че неуспехите в леглото засягат единствено хора на преклонна възраст. Но засечки се случват и на 25-годишните.
Специалистите смятат, че проблемите с ерекцията при мъжете до 30-годишна възраст рядко се предизвикват от някакви сериозни здравословни проблеми.

Какво стряска младите мъже?

Какви неприятности могат да им се случат? Ерекция може изобщо да няма – да откаже да стане и точка. Или да има, но тя да е прекалено слаба. Или пък възбудата да изчезне внезапно по време на полов акт. Или пък самата интимна близост да е твърде кратка.

В 90% от случаите на подобни засечки лекарите не откриват никакви соматични патологии.

Такива причини за проблеми с ерекцията като нарушаване на кръвообращението в кръвоносните съдове на половия член и на хормоналния баланс, възпалителни заболявания на органите на малкия таз, захарен диабет и заболявания на нервната система, са характерни предимно характерни за мъжете в по-напреднала възраст, тоест след 40-45 години.

И все пак факт е, че останалите 10% от мъжете до 30 години, за съжаление, могат да имат гореизброените заболявания. Най-често причина за нарушение става хормоналния дисбаланс и захарния диабет. Обикновено от тях страдат по-пълните младежи.

Но все пак да се върнем към тези, които не са пълни, но все пак са претърпели фиаско в леглото. Най-често се случва т.нар. „психологична импотентност“. Тоест баналното вълнение:

• А ако сега не стане?
• А няма ли да се присмее на размера на пениса ми?
• Да не я заразя с нещо?
• Да не влезе някой изведнъж?

Ако тези мисли се появяват отново и отново, се случва фиаско. Ситуацията още повече се влошава от друга мисъл – за анатомичните аномалии, която води до комплекс за непълноценност и предизвиква още по-голямо влошаване на ерекцията.

Понякога е достатъчно да се анализират причините, поради които ерекцията не се е състояла. Младият мъж се е притеснявал, че може и да не успее да постигне ерекция. Или пък се е притеснявал от партньорката.

Страхувал се е, че някой може да нахлуе в стаята. Това означава, че всичко това трябва да се изключи и да се пробва още веднъж. Но най-важното е да не спира с интимния живот, тъй като отказът от секс всъщност може да доведе до нарушения, например до застой на кръвообращението.

Лечение и наслада

И все пак, ако се установи, че липсата на ерекция се дължи на хормонални проблеми, е необходимо да се премине курс на лечение за възстановяване на хормоналния фон. Ако причината е в нарушения на нервната система, нервната проводимост се възстановява под контрол на невролог.

Ерекцията се възвръща с помощта на известните препарати, които съдържат инхибитори на фосфодиастераза 5-ти тип – противопоказни са за хората, страдащи от заболявания на сърдечно-съдовата система.

Колкото и странно да звучи, тези таблетки помагат за нормализиране на сексуалния живот както при органични нарушения на потенцията, така и при психологически. Във втория случай с помощта на препарата мъжът възвръща увереността в леглото, а именно това е необходимо за успешните сексуални подвизи.

И когато сексът от тягостно задължение се превърне отново в желано събитие, доставящо несъмнено удоволствие, мъжът трябва да преустанови употребата на таблетките. Макар и по начало техният прием да не е необходим.

Отново засечка – защо и на младите мъже се случва да имат проблеми в леглото
4.6 (91.03%) 29 глас[а]

Мария
Написана от Мария септември 7, 2015 16:31
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи