Влезте във форма с руска диета и силови тренировки

Калина
Написана от Калина август 6, 2014 07:49

Влезте във форма с руска диета и силови тренировки

Акценти:

  • Руска диета
  • Силови тренировки
  • Повече сила!
  • По-малко мазнини!

Свързани:

От замръзналите степи на север до космополитните градове Москва и Санкт Петербург, Русия е страна наситена с култура и традиции. Атлетичната фигура и добрия външен вид винаги са се ценяли особено много в тази северна страна. Но какво се крие зад красотата на атлетичните тела на руските жени и мъже?

Намален прием на въглехидрати

Според англоезичното издание на руския вестник “Правда”, една от основните причини за добрата физическа форма на много руснаци се крие в ниския прием на въглехидрати. Заедно с всички свои предимства, нисковъглехидратното хранене ще понижи и кръвното ви налягане.

Нисковъглехидратната диета е типична диета от съветско време и се прилага дори във военновъздушните сили за поддържане на добра физическа форма. Ниският прием на въглехидрати се компенсира т повишено поемане на протеини. Твърди се, че резултатите от ниския прием на въглехидрати започват да се виждат още след първите една – две седмици.

Диета и силови тренировкиНисковъглехидратната диета дава добри резултати, но учените съветват да не се пидържате към нея за твърде дълъг период от време, защото в тялото може да се появи недостиг на определени хранителни вещества. Ако обаче след отслабването започнете да се храните както преди това, резултатът няма да закъснее и килограмите постепенно ще се възвърнат.

Умереност

Ядейки често и в малки порции е добро решение за поддържането на добра физическа форма. Губенето на твърде много килограми или пък бързото отслабване дават нетрайни резултати, водят до отслабване на имунната система, до загуба на вода и дехидратация, както и до проблеми с хранително вкусовата система. В Русия, а и не само, тайната на хубавото тяло е консумацията на по-малко въглехидрати в ежедневието, завишен прием на риба и други морски храни, малки порции със зеленчуци към всяко хранене и преди всичко много физически упражнения.

Силови тренировки

В Русия силовите тренировки са на много по-голяма почит в сравнение с други страни и са сред най-предпочитаните начини от повечето руснаци за поддържане на добра форма. Силовите упражнения изграждат здраво сърце, стабилна мускулатура и подпомагат загубата на мазнини при понижен прием на въглехидрати.

Влезте във форма с руска диета и силови тренировки
4.5 (89.14%) 35 глас[а]

Калина
Написана от Калина август 6, 2014 07:49
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи