Секс сред природата – какви са възможните последствия от екстремната интимна наслада

Мария
Написана от Мария юли 21, 2015 05:29

Секс сред природата –  какви са възможните последствия от екстремната интимна наслада

Акценти:

  • Екстремен секс - възможни последствия
  • Неприятни симптоми - влагалище
  • Здравословни проблеми - секс във вода

Свързани:

На много хора сексът сред природата им изглежда като романтично приключение. Но за съжаление то може да се превърне в начало на продължителна и неприятна борба с последствията от неудържимата романтика.

Какви са възможните последствия от екстремния секс?

Секс в гората

Интимните ласки сред природата могат да се превърнат стимулатор на сексуалните отношения – това е и екзотика и приближаване до естественото, и покачващият се адреналин от страха да не бъдете забелязани.

Но дори и ако сте планирали всичко и сте спазили всички правила за безопасност, рискът от получаване на възпалителни и инфекциозни заболявания остава висок.

Освен това тесният контакт с представителите на флората и фауната може да затрудни получаването на удоволствие. И е възможно някои насекоми да бъдат доста по-радостни от процеса на вашето съвкупление, отколкото самите вие – сладки и ухапани.

Жените, решили да се отдадат на партньора си сред природата всъщност ги очакват 2 големи неприятности – възпаление на маточните придатъци, поради възможното преохлаждане и цял букет от инфекциозни заболявания, заради пълната липса на хигиенни условия.

Секс на плажа

Звучи романтично, нима не е истина? Пясък, слънце и звезди, този романтичен фон е описан в доста романи и е използван за сюжет на филми.

Сексът на плажа е толкова популярен, че в негова чест е била назована напитка – алкохолен коктейл, в чийто състав влиза водка, портокалов сок и такъв от боровинка и ракия от праскова.

Но плажната страст крие в себе си множество опасности. Да не забравяме, че пясъкът и камъчетата на повечето плажове, които не се стопанисват от концесионери, са пълни със счупени стъкла, боклуци, капачки от бутилка, от които е възможно много лесно да се нараните.

Освен това комарите, паяците и прочие насекоми вероятно няма да осъзнаят деликатността на момента и ще ви направят доста неприятно впечатление.
Но основната заплаха са бактериите.

Попадайки заедно с песъчинките по интимните места, е възможно да предизвикат раздразнение и да станат причина за възпалителен процес.

Вероятността патогенните микроорганизми да проникнат в тялото ви е много голяма, а сред заболяванията, които впоследствие могат да възникнат са цистит, чревни инфекции и дори хепатит А, ендокардит и много други.

Секс във водата

Забавно и интересно занимание, но ако желаете интимните ласки да не са опасни за здравето ви, то тогава възникват редица трудности. Сама по себе си водата не представлява проблем, а това, което се намира в нея.

Интимната наслада в басейн или джакузи създава редица предпоставки за заразяване. Неправилно дезинфекцираната вода не намалява, а увеличава количеството на бактериите и другите микроорганизми, съдържащи се в нея.

Но дори, ако във водата концентрацията на хлор съответства на установените нормативно стандарти, то рискът от инфектиране остава доста висок.

Хлорът унищожава и полезните бактерии, променяйки естественото рН на влагалището, което е възможно да предизвика свръх растеж на гъбички и съответно развитие на микотична инфекция, която е характерна с изключително неприятните си симптоми.

Сексът в море, река, езеро или язовир, тъй като в България езерата са малко, също е възможно да създаде здравословни проблеми.

Естествените водоеми изобилстват от всевъзможни микроорганизми, представляващи риск за здравето на човека. Поради анатомичните си особености жените са по-възприемчиви към инфекции по време на секс във водата.

Секс сред природата – какви са възможните последствия от екстремната интимна наслада
4.5 (89.83%) 59 глас[а]

Мария
Написана от Мария юли 21, 2015 05:29
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи