Секс в едностаен апартамент – как да се скриете от детето

Мария
Написана от Мария август 9, 2016 03:05

Секс в едностаен апартамент – как да се скриете от детето

Има ли място за романтика в едностаен апартамент? Какъв да бъде секса? Как да не погубим съпружеските си задължения и да не травмираме психиката на детето?

Две противоположни мнения – кой е прав?

Въпросът за реакцията на ситуацията, когато детето случайно става свидетел на сексуални сцени, е от доста отдавна. Психолозите се разделят по този въпрос на 2 лагера.

Едни смятат, че е недопустимо и може да доведе до психологически проблеми у неволния зрител. Други пък напротив дават за пример множество нормални семейства, където всички спят в една стая, като родителите правят любов нощем и това никого не безпокои.

Няма да вземаме страна, още повече, че обстоятелствата във всяко семейство могат да са различни. Просто ще разгледаме най-разпространените проблеми и ще подскажем как могат да се разрешат.

Има проблем – ще се намери и решение?

С какво обикновено се сблъскват родителите на дете в училищна възраст, които имат на разположение само една жилищна стая?

1. Пълна липса на секс доста дълго време. Често родителите разсъждават – ще изпратим детето на лагери или при баба му, и ще си наваксаме
2. Скованост в отношенията – а ако детето се събуди изведнъж и ни разкрие, мисъл, която не ни дава да се отпуснем, и разбира се, води до намаляване на честотата съпружеските отношения.
3. Прехвърляне на отговорността върху жената/мъжа – той/тя ще го измисли по-добре – така може да си мисли всеки от съпрузите.

Всички това е напълно погрешно. Ако разсъждавайте по този начин, постарайте колкото се може по-бързо да преразгледате начина си на мислене. В противен случай съпружеските ви отношения са обречени.

Начинът за решение на тези въпроси:

1. Не мълчете – изключително важно е да се откровени с вашия партньор. Темата за секса и интимния живот и до днес остава деликатна в много семейства, и може да се превърне в допълнителен повод за напрежение между съпрузите. Не се притеснявайте открито да обсъждате своите опасения и тревоги. Ако се тревожим за нещо, но не споделяме с партньора, връзката започва да се руши.
2. Не забравяйте за хумора – дори такива деликатни теми не трябва да минават без шеги – това отлично сваля напрежението и се преборва със сковаността в отношенията.
3. Приключение за двама – възприемайте това като авантюра. В нея сте двама равноправни участника, които не очакват инициативата един от друг, а я проявяват активно.

Територия само за двама – искате да останете незабелязани

Въпросът как незабележимо за детето да се прави любов, не вълнува толкова силно родителите на малки деца – до 3-годишна възраст, но колкото по-голям става синът или дъщерята, толкова повече са тревогите на тази тема. Ето няколко варианта за решение на проблема:

1. Избирайте други помещения на едностайното жилище – банята и кухнята – това не е само игра на криеница, но и отлична възможност за получаване на нови усещания.
2. Стая в стаята – някои родители отделят част от стаята за детето с помощта на шкафове. В резултат се образува импровизирана стаичка, в която синът или дъщерята ще бъдат лишени от възможност случайно да станат свидетели на любовните сцени.
3. Нощно рандеву – много родители предпочитат нощния секс, докато детето спи. И повярвайте децата умеят да спят дълбоко.
4. Докато детето е на гости – решението е да се изпрати да види баба и дядо няколко дни.

Секс в едностаен апартамент – как да се скриете от детето
4.7 (94.38%) 32 глас[а]

Мария
Написана от Мария август 9, 2016 03:05
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи