Симуланти – защо се преструваме в леглото

Мария
Написана от Мария юли 31, 2015 09:17

Симуланти – защо се преструваме в леглото

Акценти:

  • Сексуална привлекателност - оргазъм
  • Еякулация - симулация
  • Секс - удоволствие за двама

Свързани:

Оргазмът е всеобщо мерило за удоволствие. Най-приятните моменти в живота се сравняват с този пик на сексуална наслада. Защо толкова често ние не получаваме, а имитираме това състояние?

Реалност или имитация?

Мъжете и жените с еднакъв успех могат да изобразят външната картина на сексуалното удовлетворение – ускорено дишане, неконтролируеми движения на тялото.

Но ако е по силите на една жена, поради физиологическите си особености да скрие отсъствието на истинско удоволствие, то за мъжа е на практика невъзможно да симулира истински оргазъм, тъй като няма да направи така, че да симулира изхвърляне на семенна течност.

Въпреки това сексолози смятат, че около 30% от мъжете в зряла възраст – 30-40 години, от време на време имитират оргазъм.

С напредването на годините това количество нараства, тъй като сексуалната активност при мъжете след края на 40-те години намалява, а потребността им да се утвърдят в очите на партньорката нараства.

Защо той се преструва?

Най-честите причини, поради които мъжете имитират оргазъм са:

  • Аз не искам тя да мисли, че остарявам

Но! Вие грешите, ако смятате, че вашата партньорка разчита на това, че ще останете в леглото вече юноша. Имитацията на оргазъм няма да реши проблема в този случай.

Разширете диапазона на сексуалните експерименти, позволявайте от време на време жената да взема инициативата в свои ръце. И тогава взаимното доверие, търпение, придобитият опит още дълги години ще удължат сексуалната ви активност

  • Искам винаги да съм на висота

Но! Мъжът не може да бъде винаги в еднакво блестяща форма. Неговата сексуалност е много чувствителен механизъм, който зависи от доста фактори.

Лошо време, стрес на работа, нервните претоварвания могат да изиграя лоша шега – очакваният оргазъм така и не настъпва. По-добре да отнесете тази ситуация към временните неуспехи.

Имитацията на оргазъм вместо лекота и удовлетворение може да донесе усещане за потиснатост и тревога.

  • Честите оргазми водят до непопълнима загуба на семенна течност и липса на сексуална енергия

Но! Авторите на тази хипотеза – древните китайски философи – даоси. На практика тя дава противоположни резултати. Организмът не обича да върши излишна работа.

Затова колкото по-малко сперма разходва мъжа, толкова по-малко тя ще се образува. И така, имитирайки удоволствие сега, вие се подлагате на опасност да не получите пълноценен оргазъм впоследствие.

  • Тя изисква моя оргазъм като доказателство за своята сексуална привлекателност

Но! Има множество други способи да покажете на жената, че тя е желана и привлекателна.

Знаците на внимание са не само в спалнята, еротичните ласки и нежните думи в най-неочакваните моменти – на гости, по телефона – са способни да доставят на жената не по-малко удоволствие от краткотрайните и дори много ярки моменти на интимност.

  • Не принасяйте себе си в жертва

Много жени започват да изпитват удоволствие от контакта си с партньора едва след раждането, а до това време те се преструват пред мъжете си, за да не предизвикат тяхното недоволство и да не останат сами.

С възрастта количеството на сексуалните измамници се увеличава, тъй като жената се стреми да помогне на своя мъж да запази статуса си на добър любовник и да не загуби увереност в себе си.

  • Защо тя лъже?

Основната е, че желае да му доста удоволствие. Но нима жените забравят, че сексът е удоволствие за двама.

Симуланти – защо се преструваме в леглото
4.5 (89.63%) 27 глас[а]

Мария
Написана от Мария юли 31, 2015 09:17
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи