Стига толкова търпение – 5 сигнала, че връзката ви е обречена

Мария
Написана от Мария юни 23, 2016 23:55

Стига толкова търпение – 5 сигнала, че връзката ви е обречена

Акценти:

  • Раздразнение - провал
  • Признаци - обреченост
  • Ситуация - раздяла

Свързани:

Раздялата изобщо не е весело събитие, но понякога е просто необходимо. Ако установите у себе се поне един от изброените в статията симптоми, се замислете – може вече да е време?

Всеки от нас мечтае за идеална връзка. Понякога стремежът да достигнем заедно много далеч е толкова силен, че започваме сами да лъжем себе си, въобразявайки си, че желаното е действително.

Утешаваме се с илюзии, а нашият живот с времето лети все по-бързо във всички направления.

Съветите как да изградим хармонични отношения са добри, но понякога е по-полезно навреме да открием признаците на неумолимо наближаващия ни апокалипсис.

Има 5 верни признака, че е време да си събирате нещата, да смените номера на телефона и повикате най-верните си приятели, които да ви станат нещо като група за психологическа подкрепа.

1. Вече не искате да се прибирате у дома

По-рано идеята за съвместно прекарване на свободното време с партньора ви е докарвала до състояние на възторг, а сега изобщо не искате да му виждате очите.

Принципно нямате нищо против връзката, но как всичко това, което тя представлява, се въплъщава в действителността, ви разочарова.

2. Поведението ви е саморазрушаващо се

Под това се разбира пушене, употреба на алкохол, или което е още по-лошо, наркотици, жестока самокритика, преяждане или недохранване, недоспиване, внезапни гневни изблици или нещо друго, толкова неблагоприятно влияещо на вашето физическо и психическо здраве.

Ако в компанията, когато сте с вашия партньор се развличате по подобен начин по-често, отколкото когато сте сами, всичко е ясно – трябва да си тръгнете.

3. Връзката не ви носи никаква радост

От известно време любовта за вас е болка, а също така и страх, депресия, тъга, безпокойство, нервност. И изобщо не е отпускане, удоволствие, непринуденост или великодушие. Убедени ли сте, че всичко трябва да бъде точно така?

4. Спрели сте да си поставяте дългосрочни цели

Вместо това се надявате, че с времето всичко ще се оправи, стига само да решите 2-3 проблема.

Партньорът ви ще си намери нормална работа, детето малко ще порасне, а вие най-накрая ще успеете да се отървете от наднорменото тегло – и това е щастието за нас. Но ще ви разочароваме, но не е така.

Животът е поредица от отделни мигове, всеки от които носи със себе си нови изпитания и проблеми.

Не съществува някаква определена черта, зад която нещата по вълшебен начин ще се подредят, бъдещето няма да дойде точно в този миг.

5. По-приятно ви е да сте насаме

Насаме със себе си на човек може да му бъде много по-комфортно, отколкото в компанията на партньора, който категорично не му подхожда.

Това може би е най-очевидният и недвусмислен признак, че връзката ви вече е към финала.

Вашият партньор се е превърнал в котва, която вместо да ви дарява усещане за стабилност и увереност, ви тегли към дъното. В такава ситуация раздялата е единственият верен начин да спасите живота си.

Горчивият опит – също е опит. Разкажете в коментарите, какви признаци са ви помогнали да разберете, че връзката ви е обречена.

Все по-често звучащите упреци и ругатни в стил – ти си тъпа, глупачка, нямаш мозък. Това е неуважение и човек вече няма как да сдържи своето раздразнение, и означава, че всичко е приключило.

Стига толкова търпение – 5 сигнала, че връзката ви е обречена
4.3 (86.86%) 35 глас[а]

Мария
Написана от Мария юни 23, 2016 23:55
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи