Страшно изненадващ метод за отслабване – чрез мислене

Мария
Написана от Мария юли 4, 2016 18:02

Страшно изненадващ метод за отслабване – чрез мислене

Акценти:

  • Отслабване - мислене
  • Пропорции - идеални
  • Тяло - промени

Свързани:

Съществуват много и различни методи за отслабване в наши дни – като започнем от всякакви жестоки и безпощадни диети и стигнем до уморителни и изтощителни до смърт тренировки във фитнес залата.

Но много малко са хората, които се замислят над това как мисленето влияе на всички тези процеси и въобще оказва ли някакъв ефект върху тях?

Това се оказва огромна грешка, допускана от много хора, които се опитват да се преборят ефективно с излишните килограми.

Проведени са научни изследвания в невероятни количество от учени от цял свят и всички те установяват едно – връзката между съзнанието и подсъзнанието на човека и физическото му тяло е най-важната, що се отнася до външния му вид и щастливия му живот.

Това не значи да не тренирате или да започнете да се тъпчете с пържено – напротив!

Редовните тренировки си остават еквивалентни и задължителни за едно добро здравословно състояние, както и е всеизвестно как пържените храни вредят страшно много на организма и му пречат да се изчисти от натрупани отрови, а само натрупват още и още такива в него.

Не, това означава да спрете да броите всяка проклета калория в това сирене и да спрете да се притеснявате и чувствате виновни за това, че сте хапнали не една филия черен хляб, а филия и половина.

Научно е доказано, че точно това мислене, че точно това самообвиняване и стрес, на който се подлагате след „прегрешението“ ви, е това, което ви пречи да се отървете от излишните килограми и да водите един спокоен, нормален, здравословен начин на живот.

Защото стресът е много по-опасен от калориите в половинката филия черен хляб, която не трябваше да погълвате.
Това е, което ви саботира и това, от което трябва да се отървете.

Деструктивното мислене не помага на никому, само ви пречи да достигнете целите си. Разберете че не сте прегрешили, че не сте извършили грях, напротив – дали сте на организма си, това което е искал – и това е похвално. Ако не приемате нещо като прегрешение, то няма да бъде такова, нали?

И щом успеете да убедите себе си, че това ви е било нужно, то и организмът ви ще го разбере ще го приеме и няма да го натрупа като мазнини, а ще намери начин да го изразходва – все пак му е нужно, нали?

Нещо подобно твърди известният автор и създателят на сайта на „Success Consciousness“ Ремез Сасон. Той е професионалист в сферата си и се занимава от изключително дълго време с подобни проучвания, отнасящи се за връзката между психиката и физическото тяло.

Изненадващото е, че твърденията му доказано работят – има хиляди хора, на които е помогнал чрез книгите си за лечение чрез промяна в мисленето или за отслабване по същия начин.

Според него, само и единствено чрез контрол над мислите си можете да постигнете идеалното си тегло – чрез визуализация на мечтаното ви телосложение.

Той препоръчва да отделяте по няколко минути по два-три пъти на ден, в които да седнете на тихо и спокойно място, където няма да бъдете обезпокоявани, да затворите очи, да забравите как изглеждате в момента и да си се представите с идеалните пропорции.

Най-странното е, че работи.

Проведени са експерименти с хора, които са били разделени на две групи – някои са практикували казаното, а други не. Оказва се, че първите наистина започват да забелязват промени в тялото си без допълнителна дейност.
Поради това ви препоръчваме да не пренебрегвате връзката между тялото и ума – не вреди да пробвате все пак, нали? Единственото, което ви трябва е да повярвате, че ще успеете.

Страшно изненадващ метод за отслабване – чрез мислене
4.5 (89.33%) 45 глас[а]

Мария
Написана от Мария юли 4, 2016 18:02
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи