Тайните на оралния секс

Мария
Написана от Мария август 14, 2015 01:09

Тайните на оралния секс

Акценти:

  • Порно филми - преувеличено
  • Хлъзгане на езика - пенис
  • Пълен възторг - мъже

Свързани:

Оралният секс винаги се е разглеждал като нещо забранено и затова далеч не всеки се осмелява да говори за него на глас.

Общественото мнение за оралния секс винаги е било на 2 полюса – едни са смятали това за неморално и срамно деяние, други, привърженици на този способ за получаване на удоволствие заявяват, че няма нищо друго, което да може да се сравни с оралния секс.

Но каквото и да е било, оралният секс е съществувал, съществува и ще продължи да съществува.

Познаването на тайните на оралния секс – желание, което вероятно познато на всеки дори и на този, който за първи път се сблъсква с тази разновидност на интимните отношения.

Тайните на оралния секс не са сборник с определени правила и учения, тъй като всички хора са различни – на някои им доставя удоволствие, а на други – нещо друго.

Познаването на тайните на оралния секс най-вероятно ще бъде полезно за нежния пол, който още не се е сблъсквал с подобни предложения от своите партньори. Не следва да се мисли, че да се достави на мъжа удоволствие с орални ласки, е много просто.

Но все пак за да се реши един човек без значение мъж или жена да прави орален секс, то на първо място това трябва да му харесва, а не да го прави, защото някой го е убедил или го е принудил. Всяко интимно сношение представлява любовен акт и такъв на взаимно разбиране и именно към това трябва да се стремим.

Малко са мъжете, които биха позволили на непозната им жена да се докосне до най-святото им, да затворят очи в очакване на апогея. Напротив, мъжът ще се постарае целият процес от самото начало, за да бъде сигурен, че всичко протича правилно.

И това има своите предимства – само след няколко „урока по анален секс“ под контрол дори най-неопитната девойка бързо ще се научи да прави това правилно.

Как се прави орален секс?

Първо и основно, оралният секс както и обичайния, предполага разнообразие от ласки. Милувките и нежните докосвания непосредствено преди половия акт трябва да бъдат нежни и леки – това осигурява и изключително силната възбуда.

Когато жената дразни, играе си и разгаря желанието – мъжът се намира в пика на блаженството. Между впрочем силното смучене на половия член не осигурява такъв възбуждащ ефект като лекото докосване с език и нежните милувки, и докосванията с език.

Хлъзгането на езика по дължината пениса, докосванията на неговата глава, близането на отвора на уретрата, вниманието към главата на половия член – ето от това мъжът ще изпадне в състояние на пълен възторг.

Още един момент, който следва да се има предвид – не следва да се опитвате да повтаряте това, което правят актрисите от филмите от съответния жанр. В киното всичко е преувеличено и резките невнимателни движения могат да доведат до бърз оргазъм, което няма да бъде особено „вкусно“ или до загуба на ерекция.

Най-любимата поза на мъжете е, когато по време на орален секс жената им стои на колене Но противно на общоприетото сред жените мнение – мъжът не се стреми по този начин да оскърби жената, просто така той е способен да контролира целият процес и съзерцава съблазнителния ѝ вид.

Тайните на оралния секс
4.6 (92%) 30 глас[а]

Мария
Написана от Мария август 14, 2015 01:09
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи