Тежък случай – с какви мъже е най-трудно изграждането на стабилни отношения

Мария
Написана от Мария октомври 29, 2015 18:38

Тежък случай – с какви мъже е най-трудно изграждането на стабилни отношения

Акценти:

  • Мамин син - отношения
  • Опитен манипулатор - безгранична власт
  • Пристрастен фанатик

Свързани:

Много жени, започвайки да се срещат с мъж, си затварят очите за някои негови недостатъци, но с времето това се променя. Всъщност хората се променят много рядко.
Особено ако новият кавалер е един от следните характерни типа, за които сега ще стане въпрос.

Няколко пъти си помислете, дали си заслужава да си губите времето с някакъв такъв мъж.

1. Самотен страдалец

Той дълго ще ви разказва за своето трудно детство, сложните отношения със съучениците и трагичната първа любов. Ще си кажете, всичко това е травмирало психиката му. Вие естествено ще се хвърлите да го утешавате.

Но той няма да излезе от ролята на страдалец – на него му харесва да се чувства като жертва. Ако попаднете на такъв мъж, то вариантите пред вас са 2 – или безкрайно да го съжалявате, или да бягате с всички сили от него, докато не ви е заразил със своята депресия.

2. Мистър прагматик

Човек, при който всичко в живота върви по разписание. Той не просто обича реда, а не може да живее спокойно, ако нещо не се подчинява на неговия контрол. Спонтанно да се измъкнете от града за уикенда, внезапно да ви подари букет цветя – това просто не е за него.

Той не е способен на романтика и на силни чувства. Да остане до такъв сухар, може само железобетонна лейди, която също е доста обрана откъм емоции.

3. Ходещият идеал

Такива мъже могат да изглеждат като въплъщение на мечтата – блестящо образование, достойна работа, прекрасно чувство за хумор, любов към спорта и разбира се никакви вредни навици.

Има само едно „но“ – такъв идеал също си търси идеалната жена. Веднага след като открие, че вие не сте на неговата висота и до най-малкия детайл, връзката ви ще се разпадне. И отново ще започне да търси идеалната жена.

4. Мамин син

Ако решите да се срещате с такъв екземпляр, бъдете готови в отношенията ви да бъдете трима. При това мама ще присъства както зримо, така и когато я няма. И разбира се майчиното мнение винаги ще бъде по-важно от вашето. А ако майка счете, че вие не сте достойна да бъдете до прекрасния ѝ син, бъдете сигурни, че той ще я послуша.

5. Опитният манипулатор

Той ту ви отблъсква, ту ви привлича, ту изминава целия град, за да ви види за 3 секунди, ту без обяснения изчезва за месец, ту открива пред вас душата си, а след това сякаш ѝ слага копче.

Срещайки се с такъв мистър Х, жената не знае къде се намира – тя изобщо не може да разбере неговото поведение. Виждайки, че върти своята дама на пръста си, той започва да поставя свои условия.

И тя търпи – само и само да го вижда по-често. Тъй като на манипулатора му е малко да овладее тялото на жената, трябва да завладее и нейния разум. Това му дава усещане за безгранична власт.

6. Пристрастеният фанатик

Не е толкова важно, че е болен на тема – футбол, скокове с парашут или риболов. За фанатика това не е просто хоби, това е смисълът на неговия живот. Да остане с него дълго време може такава пристрастена натура, какъвто е и самият той.

Тежък случай – с какви мъже е най-трудно изграждането на стабилни отношения
4.6 (91.11%) 27 глас[а]

Мария
Написана от Мария октомври 29, 2015 18:38
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи