Топ 10 оръжия на женския сексапил

Мария
Написана от Мария май 29, 2016 19:57

Топ 10 оръжия на женския сексапил

Акценти:

  • Поведение - сексуалност
  • Сексапил - по рождение
  • Поведение - маниер

Свързани:

Защо едни жени действат на мъжете като магнит, докато другите остават незабележими? Кои са 10-те оръжия на женската сексуалност?

1. Флуиди

Идеалният грим и правилно подбраните дрехи са недостатъчни, за да се привлече на 100% вниманието на мъжете. От жените трябва да излизат флуидите на привлекателността.

Забелязвали ли сте кога абсолютно невзрачни жени се ползват с популярност сред мъжете? Същото е! Случвало ли ви си е, когато сте направили красива, но сте в лошо настроение, и никой не ви забелязва?

А пък, когато сте бързали към магазина за хляб, а мъжете сякаш ви съпровождат с поглед. Всичко това е вътрешната красота, вие трябва да чувствате, че сте красиви. Повече позитивизъм в погледа и здравословен начин на живот.

2. Аромат

Става дума не за парфюм, а за личния аромат на жената. За много мъже именно това е един от най-важните фактори при избор на партньорка и дори могат да предизвикат ерекция без докосване.

Не изливайте върху себе си цялото шише с парфюм. Достатъчно са няколко капки на шията, китките, и на деколтето. И забравяйте за личната хигиена.

3. Погледът

Не подчертаващ погледът грим – успокояващ, леко срамежлив, замислен – най-важното е очите да играят. Не забравяйте, че очите са огледало на душата. Демонстрират своята женственост и привлекателност.

4. Усмивка

Белотата на зъбите, здравата устна кухина и свежият дъх не се обсъждат, така трябва да бъде и точка. Усмихвайте при разговор с противоположния пол, можете да си сложите ярко червило, за да направите усмивката основен акцент. С мрачно момиче едва ли някой би искал да се запознае.

5. Грим

Бойното разкрасяване оставете за маскения бал. Минималният, грамотен, интригуващ грим – това е вашият избор. Малко руж на бузите, гланц на устните – на мода са естествеността и натуралността.

6. Дрехи

Не трябва да предизвиквате твърде много мъжете, оставете място да фантазират. Кокетният разрез на полата, хвърчащата рокля от лен, правилното деколте на гърдите, или на гърба – двойно по-привлекателни от полата-пояс и стягащото деколте. Трябва да усещате границата между сексуалността и вулгарността.

7. Походка

Трябва да бъде равна, леко от бедрата и да зависи от облеклото и обувките ви – токове или маратонки. Мерилин Монро едва ли би стана секс символ, ако не беше повдигала бедра при ходене.

Малката ѝ тайна е, че леко изпилвала обувките на токове за създаване на леко и естествено повдигане на бедрата.

8. Стойка

Когато сте изгърбени намалявате 10 сантиметра от ръста си и това е първият показател, че ви е все едно за собствената ви красота и здраве.

Гърбът дръжте изправен брадичката високо, изпънете раменете. Жената с правилна стойка се възприема като по-висока, стройна и уверена в себе си.

9. Глас

Американски психолози направили интересно заключение, че колкото по-добре изглежда една девойка, толкова по-нисък е гласът ѝ.

Трябва да тренирате гласа си – не пищете, не говорете бързо, ясно произнасяйте всяка буква в думата. Добавете в тембъра долните нотки, за да може мъжът ви да стене по вас, дори по телефона.

10. Поведение

Сексуалност – това е маниер на поведение – съчетание от мимики, жестове и движения. Има такива щастливци, на които сексапилът им е по-рождение, но това може и да се научи човек.

Спомнете си сцената от Първичен инстинкт – как главната героиня кръстосвала крак върху крак.

Топ 10 оръжия на женския сексапил
4.6 (91%) 80 глас[а]

Мария
Написана от Мария май 29, 2016 19:57
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи