Топ 5 на най-често допусканите грешки при орален секс

Мария
Написана от Мария октомври 7, 2015 20:00

Топ 5 на най-често допусканите грешки при орален секс

Акценти:

  • Орален секс - грешки
  • Хапане - полов член
  • Сухота - дразнене

Свързани:

Оралният секс представлява важна част от всяко истински незабравимо сексуално преживяване и за мъжът, и за жената. Практикуването му обаче е много по-сложно, отколкото на пръв поглед изглежда и изненадващо, може да се окаже и изключително опасно, ако техниката е неправилна.

На жените е поверена тежката задача да задоволят партньора си и същевременно да не изглеждат глупаво, докато го правят. В оралния секс, за разлика от в обикновения, представителката на нежния пол не може да си позволи да е неактивна.

Напротив, тя трябва да бъде действена, агресивна и заедно с това нежна, за да достави пълното удоволствие на любимия. Тази задача обаче хич не е толкова лесна. На нея трябва да се погледне с отговорност и насериозно.

Лошото е, че не всички жени го правят и следователно възникват всякакви неприятни случки по време на орална любов, стига се до разочарование, а понякога и дори до физическа болка. Допускат се изключително много грешки, които предизвикват неловки погледи между двамата и неприятни усещания. Как да ги избегнете? Знайте кои са.

1. Хапането

Лекото захапване със зъби може и да е секси, но със сигурност не го упражнявайте върху най-нежната част от тялото на мъжа. Пенисът е много нежен и дори лекия допир със зъби може да причини огромна болка, особено когато е възбуден.

Често се случва дамите дори да не разбират, че прокарват зъби по него по време на оралната любов. Мъжът обаче разбира и въобще не му е приятно. Просто действайте със самите си устни – дръжте зъбите далеч и оставете драскотините и захапванията за гърба му и врата му!

2. Прекаленото бързане

По време на оралния секс не бива да се бърза. По-бавното му практикуване държи мъжа в напрежение и му позволява да усети действието. Всяка частица от мъжкото достойнство реагира по различен начин и причинява нови и нови усещания у мъжа.

Когато действието се извършва прекалено бързо, всички тези малки частици биват пренебрегнати. На тях не им се обръща достатъчно внимание и това може да намали значително удоволствието, което партньорът ви изпитва.

Работата ви ще изглежда претупана и недостатъчна. Разбира се, не бива да действате и прекалено бавно, това би го изнервило.

3. Смяната на ритъма

Доказано е, че постоянният ритъм оказва най-голям ефект върху възбудата на мъжете в оралния секс. Когато жената сменя непрекъснато от бавно към бързо и т.н. мъжът не получава възможност да се наслади на случващото се, а е принуден да се адаптира бързо към новия ритъм, и щом го постигне, ритъмът бива сменен отново.

Удоволствието се убива и се превръща в едно постоянно напрежение.

4. Давенето

Да, при повечето неопитни дами е нормално, а често и при по-опитните. Но жената трябва да знае докъде може да стигне и как да го избегне, а не да се надценява и да предизвика насмешливи погледи.

5. Сухотата

Сухият орален секс е едно от най-неприятните усещания някога и за двамата. Важно е да има достатъчно лубрикант, за да може да се осигури естественото плъзгане. В противен случай оралната любов може да се окаже не просто затруднение, а истинско мъчение. Дори можете сами да си приготвите лубрикант в домашни условия – ще си необходими единствено банани и малко зехтин.

Топ 5 на най-често допусканите грешки при орален секс
4.6 (91.72%) 58 глас[а]

Мария
Написана от Мария октомври 7, 2015 20:00
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи