Топ 5 най-добри места, където можете да се запознаете с богат мъж

Мария
Написана от Мария февруари 14, 2016 03:43

Топ 5 най-добри места, където можете да се запознаете с богат мъж

Акценти:

  • Чужда сватба - разкрепостеност
  • Романтично настроение - джентълмен

Свързани:

Четете на децата правилните приказки, тъй като измислените истории залагат чертите на характера на детето, създават идеали, превъплътяващи се в зрялата възраст.

Разбира се, всяко момиче ще си мечтае за принца, ако нейната майка за лека нощ ѝ чете „Пепеляшка“. А след това сяда и започва да плаче, ако вместо с богат красавец я срещат с простаци. Затова ако желаете богат, то го търсете на правилните места.

Предварителни приготовления

Колкото и да не ни се иска, но и в личните отношения е като на пазара – колкото по-богат е купувачът, толкова по-привлекателна трябва да бъде стоката. Следователно преди да търсенето на мъж с дебел портфейл да започне, се подгответе:

• Приведете в ред вашата външност и мислене. Това не означава, че задължително трябва да изглеждате като фотомодел и да имате мозъка на Айнщайн.

Достатъчно е да си направите хубав маникюр и прическа, да си сложите лек грим, да стегнете корема и да прочете няколко полезни книги, за да се превърнете в интересен събеседник.

• Изхвърлете от живота си предишните ваши кавалери неудачници и направете основно почистване на жилището, така със сигурност ще се почиствате по-добре.

• Дръжте се леко и непринудено. Научете се да се усмихвате, дори когато имате желание да цапардосате някого през устата.
• Изтрийте от лицето надписа „Спешно искам да се оженя за богат мъж“ – не плашете предварително потенциалния ваш жених.
• Намерете си хоби, което ще развива кръгозора ви и едновременно ще ви разсейва от натрапчивата мисъл да си намерите богат жених.

Внимание – ето го списъкът с местата, където има момченца, а тлъсти шарани с дебели портфейли:

1. Ресторант

Хубавата храна се харесва не само на чиновниците и на хамалите, но и директорите и на акционерите на големи компании, като последните не си взимат от вкъщи сандвичи и пържоли, а предпочитат изисканите заведения.

На първо място, там кухнята е вкусна, а освен това е изисквана, на второ място – това е начин за демонстрация на социалното положение в обществото.

Да привлечете богат мъж можете и със съблюдаването на правилата на изискания етикет, който трябва да се изразява във всеки детайл – от походката до начина на хранене.

2. Фитнес център

Много мъже с бирено коремче предпочитат да имат плочки на корема. А жени със стегнати форми още повече.
Дори и фигурата ви е да безупречна, формата трябва да се поддържа постоянно, затова фитнесът никога не е излишен.

А там можете да се запознаете с богат мъж като го помолите да ви подържи щангата или като попитате за опита му в тренировките.

3. Боулинг, голф, тенис

Не на всяка жена ѝ харесват такива развлечения, които не струват никак евтино.

Там обаче играят роля 2 фактора – държите се неопитно и наивно, очаквайки помощ от богатите мъже, или пък майсторски владеете боулинга, тениса или голфа и съблазнявате с професионализма си.

4. Работа

Ако образованието и опитът ви позволяват да заемете конкретна длъжност, то търсете компания, чийто офис се намира в голям бизнес-център.

В такъв случай познанство може да стане по време на обедната почивка, в асансьора или на паркинга, ако имате личен автомобил, в противен случай, помолете мъжът, който сте си набелязали да ви закара до вкъщи в дъждовно време, тъй като истинският джентълмен няма да откаже помощ на дама.

5. Чужда сватба

Разкрепостеното състояние по време на празника, романтичното настроение, танците и конкурсите са прекрасен коктейл за новото познанство.

Топ 5 най-добри места, където можете да се запознаете с богат мъж
4.5 (89.41%) 68 глас[а]

Мария
Написана от Мария февруари 14, 2016 03:43
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи