Топ 5 съвети за по-задоволителна мастурбация

Диана
Написана от Диана ноември 8, 2015 21:55

Топ 5 съвети за по-задоволителна мастурбация

Акценти:

  • Самозадоволяването - полезно за здравето
  • Нови техники - разнообразие
  • Порното - има ли място в живота ви

Свързани:

Много се е говорило по въпроса за самозадоволяването, но ако трябва да сме честни, то е част от живота на почти всеки от нас, независимо дали се намираме във връзка или не.

Според учените, мастурбацията, освен че е изключително полезна за здравето, може да подобри чувствително настроението ви, да ви помогне да опознаете себе си и тялото ви, да разберете какво най-много ви доставя удоволствие и какво искате от партньора си.

Също така, тя е начин да освободите натрупаната сексуална енергия, ако не сте имали възможност за друго сексуално преживяване в скоро време.

Самозадоволяването е нещо съвсем нормално, от което наистина няма защо да се срамуваме и което няма абсолютно никакъв смисъл да крием. Както вече, казахме, почти всеки го прави, и то доста редовно.

Според проведени изследвания и проучвания, много хора дори предпочитат да мастурбират пред това да правят истински секс с партньор, и то поради хиляди причини – като една от най-посочваните е именно тази, че рядко попадат на подходящ човек, който знае как да им достави удоволствие. Те, самите, обаче, са тези, които познават себе си и могат да си доставят и сами – просто защото знаят как.

За да направим мастурбацията още по-приятно преживяване, биха ни били от полза и следните съвети:

1. Изпробвайте нови техники

Не се ограничавайте с нещата, които са ви познати – нещо ново винаги може да бъде от полза. Това е, също така, начин да развиете въображението си – винаги може да включите всякакви подобни неща, които сте изпробвали, и в секса с партньор.

Също така, старите техники, винаги накрая писват – за да имате разнообразен и задоволителен сексуален живот е нужно да внасяте нови неща в него. Пък и, със сигурност, ще откриете нещо, което ви доставя по-голямо удоволствие, отколкото сте си мислели, че може да ви бъде доставено.

2. Четете по темата

Ето я и хубавата страна на Интернета – в него има всичко. Буквално всичко. Можете да намерите какви ли не материали всеки ден, а ако се разровите по темата, няма как да не попаднете на неща, които ще ви привлекат вниманието.

И да, понякога в Интернет, може да има неща, които да не са подходящи и да не си заслужават времето, но със сигурност ще намерите любопитни неща, които ще ви заинтригуват и няма да имате търпение да изпробвате!

3. Гледайте порно

Много хора са против гледането на порно, но дори науката е доказала, че то всъщност може да бъде от голяма полза за воденето на един здравословен живот. Не всичко в него, разбира се, е препоръчително за изпълнение, но можете да откриете и много неща, които биха ви били полезни.

4. Отбийте се в „Секс-шоп-а“

Играчките имат прекалено лоша слава, която не заслужават. Да влезете в близкия секс-шоп, със сигурност, не е грях, затова няма от какво да се притеснявате. Там можете да намерите хиляди неща, които ще направят преживяването ви още по-вълнуващо и задоволяващо.

Също така, не е рядко срещано, вътре да ви хрумнат и нови идеи за същата тази цел.

5. Не игнорирайте и другите части на тялото

Доста често срещана грешка. Да, правилно е да наблягате най-вече на половите си органи, но всъщност, ако дадете на ръцете си възможността да се докоснат и до други ваши части на тялото ви, ефектът от мастурбацията ще бъде доста по-голям.

Пък и така ще разберете къде сте най-чувствителни и ще знаете при следващия полов акт, накъде да насочите ръцете на партньора си за да получите възможно най-голямо удоволствие.

Топ 5 съвети за по-задоволителна мастурбация
4.5 (89.3%) 71 глас[а]

Диана
Написана от Диана ноември 8, 2015 21:55
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

TeMax София открива врати
Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи