Топ 6 грешки, които мъжете допускат при кулинингус или орален секс за жени

Мария
Написана от Мария декември 19, 2016 09:57

Топ 6 грешки, които мъжете допускат при кулинингус или орален секс за жени

Акценти:

  • Търпение - достатъчно
  • Удоволствие - максимум
  • Брада - бръснач

Свързани:

Удоволствие от секса трябва да получават и двамата партньори. Ние ще подскажем, какви грешки правят мъжете при кунилигус и как правилно се прави орален секс на жена.

Ето какви грешки правят мъжете в опит да доставят интимно удоволствие на своята любима с уста:

1. Не познават женската анатомия

Правилният кунилингус изисква добро познаване на женската анатомия.

Някои мъже до края на дните си така и не разбират къде се намира клитора. И напразно имитират фрикции с език или с пръсти.

А любимата в желанието си да поощри своя мъж и най-вече да не го обиди, се преструва, че изпитва удоволствие.

Огромна грешка!

Скъпи мъже, намерете в Уикипедия статията за структурата на женските полови органи и внимателно я прочетет. В това няма нищо срамно, още повече, че вашата дама ще ви бъде много благодарна.

2. Агресивност

Някои мъже прекаляват със стимулацията на клитора. Засмукват го прекалено силно и дори леко го захапват. Няма смисъл да се казва, че подобни действия не само не носят удоволствие, а напротив, предизвикват болка.

Женските полови органи са много по-деликатни и нежни от мъжките и затова клиторът трябва да се докосва много внимателно с уста и в никакъв случай грубо.

3. Разговори

За да се представи мъжът перфектно с куилингуса, не трябва да има никакви приказки.

Съгласете, че когато ви е приятно и вече сте на съвсем малко от върховното удоволствие, въпроси от рода „Добре ли ти е?“, по-скоро развалят цялата магия.

Мъжете винаги искат да получават одобрение за своите действия и най-вече да разберат дали го правят правилно. Но при орален секс най-добрият вариант е мълчанието.

Ако мъжът иска да разбере дали на неговата любима харесва това, което прави, е най-добре да следи незабелязано реакциите ѝ.

Може да я държи за ръка и ако се чувства на върха на удоволствието, ще започне инстинктивно да я стиска по-силно. Така правят повечето жени.

4. Не се спират на време

След достигането на върховната наслада, клиторът става особено чувствителен, както и главата на пениса след еякулация. На мъжа ще му е неприятно, ако след семеизпразване любимата продължи със стимулациите на главичката.

Но самите мъже често продължават да стимулират клитора доста агресивно, след като любимата вече е получила оргазъм, като си въобразяват, че така ѝ е приятно.

5. Не са се обръснали

Брадата на 1-2 дни, когато косъмчетата на лицето са остри и къси, създават на жените най-много неудобства и дори раздразнения в областта на гениталиите.

Ако мъжът желае наистина да порадва любимата с кулинингус, трябва да се обръсне преди това.

Или пък да остави брадата да порасне. Много жените се възбуждат още повече, когато брадата вече не е като бръснач, а е станала мека. Освен това сега брадите са на мода.

6. Нямат достатъчно търпение

Жените са много сложно устроени, и любовната игра не е тяхна прищявка, а задължителен елемент за получаването на максимум удоволствие.

Мъжете трябва да се запасят с търпение за много ласки и целувки. А и самият процес на кулингус обикновено не продължава няколко минути.

Това не е толкова лесно на практика, но ако мъжът се постарае да доведе нещата до край, тогава и жената ще се постарае да достави максимум удоволствие на своя любим.

Топ 6 грешки, които мъжете допускат при кулинингус или орален секс за жени
4.5 (90.51%) 59 глас[а]

Мария
Написана от Мария декември 19, 2016 09:57
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи