Топ 6 навика в леглото, които заплашват да разрушат брака ви

Мария
Написана от Мария март 31, 2016 09:19

Топ 6 навика в леглото, които заплашват да разрушат брака ви

Акценти:

  • Избягване на секс - различни начини
  • Ругаене - неприятни неща
  • Работни навици - съобразяване

Свързани:

Времето, което партньорите прекарват в леглото, преди да заспят е най-важното за деня. Но често двойките правят едни и същи грешки, които биха могли да им струват брака.

1. Оказват се в леглото по различно време

Един от най-хубавите моменти в семейния живот е, когато двамата съпрузи легнат един до друг в тишина и покой и когато уютно свети лампата на нощното шкафче, в този невероятен момент не трябва да бързат за никъде, защото са у дома, и до тях е техният любим, защо е необходимо човек да се откаже от всичко това?

2. Не съобразяват работните си графици

Възможно е всеки от партньорите да си е изградил самостоятелни навици – да прочита няколко страници, когато не му се спи, или да гледа предаване по телевизията, да си поговори с приятел по скайп или да в социалните мрежи.

Например, единият от съпрузите трябва да е в офиса в 9, а другият в 12. Или единият утре има изпит, а другият е предал успешно проект. А има още хирурзи, учители…

Една от формулите за семейно благополучие е светлината в спалнята да се изгасва от този, който става по-рано. Всеки компромис по отношение на съня струва прекалено скъпо и се изплаща с години здравословен живот.

3. Не си говорят нищо

След дългия ден, задръстванията по пътя към дома, грижите и проблемите кой може да обвини човек, че има само една мечта – да скочи в леглото, да затвори очи и да обяви, че нощта вече е настъпила?

Но все пак човек трябва да се постарае да отдели една малка част от деня си и да го посвети на своя мъж /жена/. Трябва ли обаче той да бива натоварван с разказите за всички радости и проблеми на всеки един ден?

В такава ситуация не е нужно нищо да се обсъжда и да се дават съвети, просто трябва да споделят емоциите.

4. Предпочитат всеки, който звъни или пише вечер

Добре е човек да си създаде нещо като задължение да изпраща с почести всички социални мрежи – Фейсбук, Туитър, Инстаграм, в коридора.

До утрешния ден. Ако и двамата спят с мобилните си телефони, това е вредно по две причини – първо, синият екран ги изолира един от друг емоционално, цветът на синия спектър е характерен за сутрешните слънчеви лъчи, и съответно вашият организъм реагира на тях с повишена бодрост.

А това означава недоспиване, а с времето се превръща в раздразнителност и нетърпимост по отношение един към друг.

5. Измисляне на различни начини за избягване на секс

Всичко започва от там, че вие с най-добри намерения позволявате на съпруга ви спокойно да заспи, докато приключите с работата по домакинството, а след това на пръсти се шмугвате в леглото.

Първото предположение, което му идва на ум в такава ситуация е, че вие искате секс. Възможно ли е да е така? С времето се превръщате в нещо като добри съседи по стая и избягвате да правите секс.

6. Ругаене и говорене на неприятни неща

Както казва Бърнард Шоу, бракът е съюз между мъж, който може да спи на затворен прозорец, и жена, която не може да спи на отворен. А според Артур Блох, този, който хърка заспива първи.

Топ 6 навика в леглото, които заплашват да разрушат брака ви
4.5 (90.97%) 31 глас[а]

Мария
Написана от Мария март 31, 2016 09:19
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи