Топ 6 неща, за които мъжете мълчат в секса

Мария
Написана от Мария февруари 15, 2016 22:47

Топ 6 неща, за които мъжете мълчат в секса

Акценти:

  • Искреност - оценка
  • Недостатъци - забелязване
  • Впечатление - неприятно

Свързани:

За какво мъжете мълчат в секса? Кои са 10-те неща, за които мъжете не говорят в секса, а би трябвало.

1. Невинаги искат секс

Въпреки разпространеното, че мъжът винаги е готов за секс, то това не е вярно. Силният пол също може понякога да не е в подходящото настроение, да го мързи или съзнанието му да е ангажирано с нещо съвършено различно.

Но ако мъжът види, че жената е в настроение за секс, то той може и да подкрепи, подетата от нея инициатива.

2. Често предпочитат невзрачните жени

Всеки втори мъж е готов да развенчае мита, че откровено сексапилните жени го възбуждат най-много. Жената в леопардови дрехи, кожени ботуши на високи токове и с червено червило може да им се стори вулгарна и дори агресивна.

Докато жените със скромен вид могат да разгорят такава страст у него, че ненаситните тигрици дори не биха могли да сънуват.

На мъжете им е интересна загадъчната жена, която може да ги удиви. Ако пък с жената всичко е понятно от първа среща, то интересът бързо изчезва.

3. Ценят искреността

Ако някой още не го знае, то в порното всички емоции са твърде преувеличени, а и не само.

И няма смисъл в реалния живот жените да се опитват да повтарят всяка една мимика на порно актрисите или всички звуци и крясъци, които те издават. Те далеч не са еталон на сексуалността.

Мъжете изключително много ценят искреността на емоциите. И ако вашият оргазъм е тих, то няма смисъл нарочна да крещите, силно да стенете и да се гърчите като разранен звяр. Много по-добре е след оргазъм да погледнете с благодарност любимия ви мъж.

4. Обичат жените, които поемат инициативата

И не е, защото са мързеливи. Инициативните жени правят нещо, преди мъжът да ги е помолил. Често представителите на силния пол не искат нищо в секса по 2 причини.

Първо, оценяват това като проявление на собствената си слабост и уязвимост и съзират риска, че жената може да ги манипулира. Втората причина е, че се боят да не обидят любимата си и да чуят – не ме познаваш, аз не съм такава, няма да го направя.

5. Обичат по-отпуснатите жени

Да, мъжете обичат жената до тях да изглежда добре. Но ако тя обръща твърде голямо внимание на своята външност, и дори по време на секс мисли в каква поза фигурата ѝ ще изглежда по-добре, това веднага ще се забележи.

На мъжът не го възбужда секс с жена, която през цялото време витае някъде из пространството или позира пред въображаеми папараци. Той се възбужда най-много, когато любимата му е отпусната напълно и се наслаждава на интимността.

6. Забелязват недостатъците, но им е безразлично

Мъжете не са слепи, те забелязват или усещат небръснатите крака, несменяното долно бельо, неизмитата коса и т.н. Но не отдават такова значение на това, както жените.

И ако сексът е внезапен, се отпуснете, това вече се случва. Ако възбуждате мъжа, той няма да ви упрекне за размазания грим.

Но ако вие сама акцентирате върху това, то задължително и на мъжа ще му направи неприятно впечатление. На същия принцип действа и вътрешната ви неудовлетвореност от фигурата.

Топ 6 неща, за които мъжете мълчат в секса
4.4 (88.98%) 49 глас[а]

Мария
Написана от Мария февруари 15, 2016 22:47
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи